Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Lotnik 1997 Poznań TAMA KOPIEC
442 Tactiek ancelotti
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Radvanovský is nu in balbezit. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol passt de bal met de wreef. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - TAMA KOPIEC 0:1

14e minuut.
Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Galán begaat een overtreding. Widacha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Halme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Widacha kopt de bal weg. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Van Halme speelt de bal door. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Halme neemt de hoekschop. Radvanovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Olivi passt de bal in één keer door. Carambol is nu in balbezit. Carambol passt de bal in één keer door. Daar is Widacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widacha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Van Halme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Widacha is nu in balbezit. Widacha probeert naar een medespeler te passen. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft de bal voor. Van Halme rent richting de bal. Van Halme geeft de bal voor. Radvanovský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Macho de bal. Olivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivi passt de bal in één keer door. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik 1997 Poznań 58%, TAMA KOPIEC 42%.
KS Lotnik 1997 Poznań - TAMA KOPIEC 0:1

48e minuut.
Mena geeft een hoge lob. Marysek heeft problemen om de bal te vangen. Pochwała rent richting de bal. Ángel onderschept slim de pass. Ángel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jachymczyk probeert naar een medespeler te passen. Van Halme kopt de bal weg. Widacha is nu in balbezit. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský schiet op doel. Stamoulakis bokst de bal weg.

50e minuut.
Díaz Galán is nu in balbezit. Azadov probeert naar een medespeler te passen. Olivi speelt de bal door. Radvanovský heeft problemen om de bal te vangen. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Presley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hopson komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Michałowski passt de bal in één keer door. Ángel rent richting de bal. Ángel passt de bal met de wreef. Boros rent richting de bal. Boros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Widacha is nu in balbezit. Widacha speelt de bal door. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - TAMA KOPIEC 0:2

55e minuut.
Azadov met de inworp. Devos rent richting de bal. Devos geeft een hoge lob. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Widacha geeft een hoge lob. Stamoulakis probeert naar een medespeler te passen. Carambol kopt de bal weg. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mena rent richting de bal. Carambol onderschept slim de pass. Carambol geeft de bal voor. Radvanovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - TAMA KOPIEC 0:3

71e minuut.
Hopson met een sublieme pass. Łysiak geeft een hoge lob. Mena controleert de bal met de borst. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rugberg kopt de bal weg. Macho heeft problemen om de bal te vangen. Olivi met een sublieme pass. Radvanovský heeft problemen om de bal te vangen. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Carambol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivi is nu in balbezit. Olivi geeft een hoge lob. Widacha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - TAMA KOPIEC 0:4

83e minuut.
Widacha kopt de bal weg. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol passt de bal in één keer door. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal met de wreef. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Lotnik 1997 Poznań - TAMA KOPIEC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Lotnik 1997 Poznań 66%, TAMA KOPIEC 34%.
KS Lotnik 1997 Poznań - TAMA KOPIEC 0:5