Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dywizjon 303 Warszawa _Włatcy_Móch_
JUVE_IV Tactiek test
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Vocelka passt de bal in één keer door. Galíndez heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardei. Galíndez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Młynek onderschept slim de pass. Młynek geeft een hoge lob. Staczanowski probeert de bal aan de voet te houden. Cardei rent richting de bal. Cardei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - _Włatcy_Móch_ 0:1

10e minuut.
Babarich probeert naar een medespeler te passen. Piechniak verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz schiet op doel. Riković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - _Włatcy_Móch_ 0:2

20e minuut.
Salis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galíndez rent richting de bal. Salis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galíndez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galíndez kan niet meer verder spelen. Obando komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marcondes neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Młynek is nu in balbezit. Gracián onderschept slim de pass. Gracián met een sublieme pass. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vocelka passt de bal in één keer door. Daar is Dalianidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Babarich zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Babarich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Babarich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizjon 303 Warszawa 62%, _Włatcy_Móch_ 38%.
Dywizjon 303 Warszawa - _Włatcy_Móch_ 0:2

49e minuut.
Cuculiansky passt de bal met de wreef. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pilarz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Spahić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Salis kopt de bal weg. Gaiardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardei speelt de bal door. Spahić rent richting de bal. Spahić draait met de bal, schiet en ... Riković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Burgos probeert naar een medespeler te passen. Suliński probeert de bal aan de voet te houden. Spahić is nu in balbezit. Spahić haalt uit met een fantastische trap. Riković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - _Włatcy_Móch_ 0:3

84e minuut.
Gaiardi geeft de bal voor. Burgos kan de bal niet met de borst controleren. Spahić is nu in balbezit. Spahić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - _Włatcy_Móch_ 0:4

89e minuut.
Piechniak verovert de bal door een tackle van achteren. Suliński is nu in balbezit. Suliński geeft een lange en hoge pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - _Włatcy_Móch_ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizjon 303 Warszawa 58%, _Włatcy_Móch_ 42%.
Dywizjon 303 Warszawa - _Włatcy_Móch_ 1:4