Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Wawel Kraków Miedź Legnica S.A.
OST Tactiek 4-1-2-1-2
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Tovar met een sublieme pass. Larrauri rent richting de bal. Stoparek is nu in balbezit. Stoparek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brunese springt en kopt de bal. Ayla is nu in balbezit. Cardarella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cardarella krijgt een gele kaart. Ayla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dziedzina bokst de bal weg. Paal!

36e minuut.
Brunese speelt de bal door. Kahraman rent richting de bal. Kahraman passt de bal zonder na te denken. Ayla is nu in balbezit. Ayla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Reese geeft een hoge lob. Gaubinger is nu in balbezit. Gaubinger probeert naar een medespeler te passen. Larrauri rent richting de bal. Larrauri draait met de bal, schiet en ... Faryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kahraman probeert naar een medespeler te passen. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla passt de bal met de wreef. Brunese rent richting de bal. Brunese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 48%, Miedź Legnica S.A. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Wawel Kraków - Miedź Legnica S.A. 0:0

49e minuut.
Ayla passt de bal met de wreef. Cardarella verovert de bal door een tackle van achteren. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap. Dziedzina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Miedź Legnica S.A. 1:0

52e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Katsamanis onderschept slim de pass. Katsamanis geeft een hoge lob. Brunese maakt een snoekduik en kopt de bal. Ayla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Larrauri rent richting de bal. Líšnický onderschept slim de pass. Vervaecke maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vervaecke naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Ayla rent richting de bal. Ayla passt de bal met de wreef. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Kuisma speelt de bal door. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman geeft een hoge lob. Brunese krijgt zijn hoofd ertegen. Dziedzina bokst de bal weg. Ayla rent richting de bal. Ayla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Ayla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardarella is nu in balbezit. Ayla onderschept slim de pass. Ayla schiet op doel. Dziedzina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Miedź Legnica S.A. 2:0

71e minuut.
Inworp. Oligati komt het veld opgelopen. Kobylaniec komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Oligati probeert naar een medespeler te passen. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński geeft een lange en hoge pass. Brunese maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Melo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Kobylaniec de bal. Kobylaniec passt de bal met de wreef. Katsamanis probeert naar een medespeler te passen. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brunese passt de bal met de wreef. Melo rent richting de bal. Melo passt de bal in één keer door. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati draait met de bal, schiet en ... Dziedzina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kobylaniec kopt de bal weg. Daar is Chyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landenmark is nu in balbezit. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 42%, Miedź Legnica S.A. 58%.
WKS Wawel Kraków - Miedź Legnica S.A. 2:0