Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kibicbarcelony Sandecja United
zw1 Tactiek kks NS
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 55
average Schieten excellent
solid Passen good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Szulakowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalisz de bal. Denneboom speelt de bal door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:1

3e minuut.
Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak speelt de bal door. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft de bal voor. Kordecki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Stachowiak kopt de bal weg. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Zając is nu in balbezit. Kordecki onderschept slim de pass. Kordecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:2

10e minuut.
Stachowiak passt de bal in één keer door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki passt de bal met de wreef. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski schiet op doel. Serjanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Denneboom geeft een hoge lob. Kordecki springt en kopt de bal. Serjanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:3

17e minuut.
Ciemerych is nu in balbezit. Jarczyk onderschept slim de pass. Jarczyk passt de bal in één keer door. Daar is Szulakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... Serjanić bokst de bal weg. Kordecki is nu in balbezit. Olkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kordecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulakowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:4

20e minuut.
Daar is Szalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalewicz speelt de bal door. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan passt de bal in één keer door. Kalisz geeft een lange en hoge pass. Manusiwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jarczyk met een sublieme pass. Kordecki rent richting de bal. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Denneboom rent richting de bal. Szulakowski rent richting de bal. Denneboom is nu in balbezit. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:5

30e minuut.
Golanko onderschept slim de pass. Golanko passt de bal met de wreef. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kordecki is nu in balbezit. Kordecki passt de bal in één keer door. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szulakowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk speelt de bal door. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Serjanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kibicbarcelony 68%, Sandecja United 32%.
kibicbarcelony - Sandecja United 0:5

46e minuut.
Sosnowiec komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Stachowiak kopt de bal weg. Olkowski controleert de bal met de borst. Kordecki rent richting de bal. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:6

54e minuut.
Golanko onderschept slim de pass. Golanko geeft de bal voor. Ruczyński heeft problemen om de bal te vangen. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Serjanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki schiet op doel. Serjanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Doeltrap. Krzyżykowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Denneboom onderschept slim de pass. Denneboom geeft de bal voor. Krzyżykowski rent richting de bal. Krzyżykowski schiet op doel. Serjanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:7

60e minuut.
Wałkarz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Golanko verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Golanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golanko met een sublieme pass. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap. Serjanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Olkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzyżykowski rent richting de bal. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pacyna verovert de bal door een tackle van achteren. Pacyna geeft een lange en hoge pass. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Serjanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom passt de bal in één keer door. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski schiet op doel. Serjanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kibicbarcelony - Sandecja United 0:8

76e minuut.
Bastijns bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom rent richting de bal. Denneboom passt de bal in één keer door. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ciemerych passt de bal zonder na te denken. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krzyżykowski de bal. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk geeft een hoge lob. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ... Serjanić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Golanko probeert naar een medespeler te passen. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski passt de bal in één keer door. Wałkarz is nu in balbezit. Wałkarz draait met de bal, schiet en ... Serjanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kibicbarcelony 68%, Sandecja United 32%.
kibicbarcelony - Sandecja United 0:8