Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filozofowie z Warszawy Diadora FC Ruda Śląska
5-3-2 Plaut Tactiek Pretoria 5
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Cahangirzadə geeft een lange en hoge pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. González González legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Páez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Páez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Páez rent richting de bal. González González begaat een overtreding. Páez raakt geblesseerd tijdens het duel. Cahangirzadə zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto geeft de bal voor. Botina maakt een snoekduik en kopt de bal. Lane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Eich probeert naar een medespeler te passen. Görbicz rent richting de bal. Görbicz met een sublieme pass. Todari rent richting de bal. Todari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Páez onderschept slim de pass. González González bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez onderschept slim de pass. Páez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 0:1

16e minuut.
Taquenho passt de bal in één keer door. Eich speelt de bal door. Ibuna rent richting de bal. Ibuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 1:1

23e minuut.
Cahangirzadə speelt de bal door. Ciliński rent richting de bal. Ciliński geeft de bal voor. Páez is nu in balbezit. Páez haalt uit met een fantastische trap. Lane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorodov is nu in balbezit. Páez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gorodov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Lane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Eich met een sublieme pass. Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Botina rent richting de bal. Botina haalt uit met een fantastische trap. Lane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński passt de bal zonder na te denken. Botina rent richting de bal. Botina schiet op doel. Lane bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 64%, Diadora FC Ruda Śląska 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 1:1

65e minuut.
Görbicz rent richting de bal. Cristache rent richting de bal. Cristache geeft een lange en hoge pass. Botina is nu in balbezit. Botina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Cahangirzadə met een sublieme pass. González González rent richting de bal. Páez verovert de bal door een tackle van achteren. Páez haalt uit met een fantastische trap. Lane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 1:2

72e minuut.
Eich geeft een hoge lob. Cólzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari onderschept slim de pass. Todari draait met de bal, schiet en ... Niţulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strauss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Botina onderschept slim de pass. Lane probeert naar een medespeler te passen. Cahangirzadə kopt de bal weg. Botina is nu in balbezit. Botina schiet op doel. Lane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Görbicz met de inworp. Taquenho rent richting de bal. Taquenho met een sublieme pass. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 69%, Diadora FC Ruda Śląska 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Cristache verovert de bal door een tackle van achteren. Ibuna rent richting de bal. Cristache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibuna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibuna kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

104e minuut.
Ciliński geeft een lange en hoge pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal zonder na te denken. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina draait met de bal, schiet en ... Lane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 49%, Diadora FC Ruda Śląska 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 2:2

113e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorodov met de inworp. Cahangirzadə geeft een lange en hoge pass. Botina heeft problemen om de bal te vangen. Botina draait met de bal, schiet en ... Lane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ... Lane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 73%, Diadora FC Ruda Śląska 27%.
Filozofowie z Warszawy - Diadora FC Ruda Śląska 2:3