Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Bronx K S Treborikowo
att Tactiek Mecz
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 54.8
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tyszkiewicz onderschept slim de pass. Tyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Macko is nu in balbezit. Illyés rent richting de bal. Illyés schiet op doel. Dymion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Obledo passt de bal zonder na te denken. Illyés heeft problemen om de bal te vangen. Illyés speelt de bal door. Macko is nu in balbezit. Macko haalt uit met een fantastische trap. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banaszyński is nu in balbezit. Tyszkiewicz onderschept slim de pass. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Muthanna de bal. Muthanna geeft een hoge lob. Macko is nu in balbezit. Macko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:1

7e minuut.
Mielcioiu speelt de bal door. Jiechi is nu in balbezit. Perez begaat een overtreding. Perez krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Perez kopt de bal weg. Pacciello heeft problemen om de bal te vangen. Pacciello probeert naar een medespeler te passen. Jiechi met een sublieme pass. Macko bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Faliński probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Unierzycki de bal onder controle te krijgen. Muthanna speelt de bal door. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Muthanna passt de bal met de wreef. Illyés rent richting de bal. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés heeft problemen om de bal te vangen. Illyés geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jiechi rent richting de bal. Jiechi met een sublieme pass. Macko rent richting de bal. Macko schiet op doel. Dymion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Major de bal. Macko verovert de bal door een tackle van achteren. Macko passt de bal in één keer door. Illyés rent richting de bal. Illyés schiet op doel. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz onderschept slim de pass. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:3

21e minuut.
Jiechi is nu in balbezit. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz passt de bal met de wreef. Illyés is nu in balbezit. Illyés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Muthanna rent richting de bal. Muthanna passt de bal zonder na te denken. Daar is Macko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macko schiet op doel. Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:4

24e minuut.
Macko is nu in balbezit. Major begaat een overtreding. Macko raakt geblesseerd tijdens het duel. Marangoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Illyés maakt een snoekduik en kopt de bal. Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muthanna zal de hoekschop nemen. Illyés kopt de bal weg. Jiechi rent richting de bal. Jiechi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:5

26e minuut.
Macko bereikt de bal nog maar net als eerste. Macko geeft een hoge lob. Illyés rent richting de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:6

28e minuut.
Negoescu geeft een lange en hoge pass. Jiechi is nu in balbezit. Jiechi passt de bal in één keer door. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Illyés is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jiechi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Jiechi de bal. Jiechi geeft een hoge lob. Illyés krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:7

34e minuut.
Obledo is nu in balbezit. Obledo met een sublieme pass. Jiechi probeert naar een medespeler te passen. Macko is nu in balbezit. Macko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:8

36e minuut.
Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacciello rent richting de bal. Pacciello passt de bal met de wreef. Macko rent richting de bal. Macko draait met de bal, schiet en ... Dymion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Tyszkiewicz de bal. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jelonek de bal. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Dymion bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muthanna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macko is nu in balbezit. Macko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jiechi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Tyszkiewicz de bal. Macko rent richting de bal. Macko schiet op doel. Negoescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Marangoz kopt de bal weg. Pacciello is nu in balbezit. Pacciello met een sublieme pass. Illyés is nu in balbezit. Illyés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:9

40e minuut.
Muthanna met een sublieme pass. Macko rent richting de bal. Klungelig pakt Macko de bal. Macko schiet op doel. Negoescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:10

42e minuut.
Banaszyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Pacciello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacciello speelt de bal door. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Perez is nu in balbezit. Jiechi onderschept slim de pass. Jiechi met een sublieme pass. Macko is nu in balbezit. Macko draait met de bal, schiet en ... Dymion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macko rent richting de bal. Macko haalt uit met een fantastische trap. Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jamka komt het veld opgelopen. Szeja komt het veld opgelopen. Trojanowski komt het veld opgelopen. Nowak-Kowalski komt het veld opgelopen. Rajkowski komt het veld opgelopen. Jiechi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macko kopt de bal weg. Illyés controleert de bal met de borst. Illyés draait met de bal, schiet en ... Rajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Jiechi is nu in balbezit. Jiechi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 85%, K S Treborikowo 15%.
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:10

46e minuut.
Gradowski komt het veld opgelopen. Piekarz komt het veld opgelopen. Posanow komt het veld opgelopen. Sağlık komt het veld opgelopen. Chí Công komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jelonek onderschept slim de pass. Jelonek speelt de bal door. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Nowak-Kowalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Stojanowski geeft de bal voor. Muthanna kopt de bal weg. Illyés is nu in balbezit. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:11

55e minuut.
Sağlık maakt een snoekduik en kopt de bal. Negoescu probeert de bal aan de voet te houden. Tyszkiewicz rent richting de bal. Illyés is nu in balbezit. Illyés schiet op doel. Rajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Illyés is nu in balbezit. Negoescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Illyés raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyszkiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:12

56e minuut.
Muthanna geeft een lange en hoge pass. Daar is Nowak-Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. Rajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:13

58e minuut.
Pacciello passt de bal met de wreef. Sağlık heeft problemen om de bal te vangen. Sağlık speelt de bal door. Daar is Posanow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posanow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:14

63e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Negoescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pacciello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Posanow krijgt zijn hoofd ertegen. Rajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pacciello probeert naar een medespeler te passen. Muthanna speelt de bal door. Illyés rent richting de bal. Illyés schiet op doel. Rajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:15

69e minuut.
Mielcioiu passt de bal in één keer door. Muthanna rent richting de bal. Muthanna passt de bal zonder na te denken. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:16

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szeja stond buitenspel. Gradowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Negoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Muthanna passt de bal in één keer door. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz passt de bal in één keer door. Posanow rent richting de bal. Posanow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski speelt de bal door. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık geeft een hoge lob. Muthanna maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pacciello met een sublieme pass. Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow speelt de bal door. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:17

81e minuut.
Posanow draait met de bal, schiet en ... Negoescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muthanna speelt de bal door. Daar is Illyés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illyés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Muthanna geeft de bal voor. Klungelig pakt Tyszkiewicz de bal. Negoescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tyszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyszkiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muthanna speelt de bal door. Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés schiet op doel. Rajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:18

85e minuut.
Piekarz is nu in balbezit. Piekarz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jelonek de bal. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Posanow rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:19

87e minuut.
Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna met een sublieme pass. Illyés met een sublieme pass. Klungelig pakt Posanow de bal. Posanow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jamka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muthanna met een snelle inworp. Klungelig pakt Tyszkiewicz de bal. Tyszkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 88%, K S Treborikowo 12%.
FC_Bronx - K S Treborikowo 0:19