Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malešice FK Lech Poznań Kolejorz
nowa3 Tactiek nowa
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 56.1
slecht Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Kłosowski speelt de bal door. Munnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Munnicki passt de bal zonder na te denken. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Martini speelt de bal door. Rosolia rent richting de bal. Rosolia met een sublieme pass. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel. Stróżyk bokst de bal weg. Vajda is nu in balbezit. Vajda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vajda rent richting de bal. Bęś rent richting de bal. Vajda is nu in balbezit. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:1

13e minuut.
Torreti geeft een lange en hoge pass. Vajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Bruzda de bal. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vajda is nu in balbezit. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda is nu in balbezit. Martini rent richting de bal. Martini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Balaban probeert naar een medespeler te passen. Bruzda met een sublieme pass. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban onderschept slim de pass. Balaban geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Balaban onderschept slim de pass. Balaban geeft de bal voor. Vajda kopt de bal weg. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:2

29e minuut.
Martini passt de bal zonder na te denken. Torreti met een sublieme pass. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda haalt uit met een fantastische trap. Stróżyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:3

34e minuut.
Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Torreti met een sublieme pass. Bęś rent richting de bal. Bęś draait met de bal, schiet en ... Stróżyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stróżyk trapt de bal weg van het doel. Torreti kopt de bal weg. Munnicki speelt de bal door. Vajda rent richting de bal. Vajda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rosolia probeert naar een medespeler te passen. Martini is nu in balbezit. Martini passt de bal zonder na te denken. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel. Stróżyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:4

41e minuut.
Martini passt de bal in één keer door. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda rent richting de bal. Vajda verovert de bal door een tackle van achteren. Vajda draait met de bal, schiet en ... Stróżyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 75%, Lech Poznań Kolejorz 25%.
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:4

50e minuut.
Martini probeert naar een medespeler te passen. Balaban rent richting de bal. Balaban passt de bal met de wreef. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buhain komt het veld opgelopen. Serre komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stróżyk met een harde bal richting middenveld. Torreti kopt de bal weg. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:5

56e minuut.
Cypryjak is nu in balbezit. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś met een sublieme pass. Vajda is nu in balbezit. Vajda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Buhain met een sublieme pass. Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torreti speelt de bal door. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buhain rent richting de bal. Bruzda onderschept slim de pass. Bęś onderschept slim de pass. Vajda is nu in balbezit. Vajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś is nu in balbezit. Cypryjak begaat een overtreding. Bęś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torreti wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Bęś maakt een snoekduik en kopt de bal. Stróżyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vajda is nu in balbezit. Vajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:6

66e minuut.
Daar is Kłosowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Frąckowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś onderschept slim de pass. Bęś passt de bal zonder na te denken. Rosolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:7

72e minuut.
Vajda passt de bal zonder na te denken. Serre is nu in balbezit. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buhain de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vajda rent richting de bal. Buhain rent richting de bal. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda draait met de bal, schiet en ... Stróżyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Buhain rent richting de bal. Buhain passt de bal met de wreef. Daar is Vajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajda haalt uit met een fantastische trap. Stróżyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rosolia geeft een lange en hoge pass. Vajda probeert de bal aan de voet te houden. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ... Stróżyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:8

80e minuut.
Kłosowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Munnicki de bal. Vajda is nu in balbezit. Vajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:9

83e minuut.
Munnicki heeft problemen om de bal te vangen. Rosolia is nu in balbezit. Rosolia passt de bal zonder na te denken. Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:10

84e minuut.
Kłosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Vajda verovert de bal door een tackle van achteren. Buhain is nu in balbezit. Klungelig pakt Vajda de bal. Vajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malešice FK 73%, Lech Poznań Kolejorz 27%.
Malešice FK - Lech Poznań Kolejorz 0:11