Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Gliwice Luszka Rangers
Normal Tactiek alu
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Załoga met een sublieme pass. Biaduń speelt de bal door. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Załoga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horvăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zachęta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Siemaszko passt de bal met de wreef. Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić probeert naar een medespeler te passen. De Rose rent richting de bal. De Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wtorek trapt de bal weg. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń met een sublieme pass. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:1

14e minuut.
Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ passt de bal in één keer door. Knobel speelt de bal door. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wtorek trapt de bal weg van het doel. Biaduń kopt de bal weg. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Piwownik heeft problemen om de bal te vangen. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza probeert naar een medespeler te passen. De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń rent richting de bal. Biaduń geeft een hoge lob. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bakonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bakonyi geeft de bal voor. Vicinanza kopt de bal weg. De Rose rent richting de bal. De Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wojtczak trapt de bal weg. Knobel kopt de bal weg. De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose draait met de bal, schiet en ... Wtorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Horvăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza schiet op doel. Wtorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:2

26e minuut.
Vicinanza heeft problemen om de bal te vangen. Biaduń is nu in balbezit. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose verovert de bal door een tackle van achteren. De Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:3

27e minuut.
Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Vicinanza verovert de bal door een tackle van achteren. Vicinanza probeert naar een medespeler te passen. De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Horvăţ met een sublieme pass. Knobel met een sublieme pass. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakonyi. Dźwigała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liszewski komt bij de bal en schiet. Picaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Błaś met de inworp. Knobel rent richting de bal. Knobel geeft de bal voor. Vicinanza heeft problemen om de bal te vangen. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:4

36e minuut.
Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ passt de bal in één keer door. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap. Wtorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:5

37e minuut.
Liszewski met een sublieme pass. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose verovert de bal door een tackle van achteren. De Rose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vicinanza schiet op doel. Wojtczak probeert de bal aan de voet te houden. De Rose is nu in balbezit. De Rose haalt uit met een fantastische trap. Wtorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza geeft een hoge lob. Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza geeft de bal voor. Wtorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:6

44e minuut.
Tracz rent richting de bal. Tracz passt de bal in één keer door. Knobel speelt de bal door. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Wtorek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Gliwice 87%, Luszka Rangers 13%.
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:6

47e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza passt de bal met de wreef. De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:7

48e minuut.
Dźwigała speelt de bal door. Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicinanza onderschept slim de pass. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Błaś speelt de bal door. De Rose is nu in balbezit. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose onderschept slim de pass. De Rose schiet op doel. Wtorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:8

54e minuut.
Biaduń geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vicinanza de bal. Zachęta is nu in balbezit. Vicinanza verovert de bal door een tackle van achteren. Vicinanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:9

55e minuut.
Liszewski speelt de bal door. Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose verovert de bal door een tackle van achteren. De Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:10

58e minuut.
Horvăţ speelt de bal door. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń passt de bal met de wreef. Knobel geeft de bal voor. Szeremet heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Biaduń is nu in balbezit. De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Zachęta rent richting de bal. Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń met een sublieme pass. Knobel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zachęta kopt de bal weg. Aleksandrić is nu in balbezit. Aleksandrić passt de bal zonder na te denken. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Biaduń speelt de bal door. Horvăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ passt de bal met de wreef. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Załoga onderschept slim de pass. Załoga speelt de bal door. Daar is Vicinanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:11

73e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza onderschept slim de pass. Biaduń probeert naar een medespeler te passen. De Rose rent richting de bal. De Rose draait met de bal, schiet en ... Wtorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:12

75e minuut.
Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza onderschept slim de pass. Vicinanza speelt de bal door. Knobel geeft een hoge lob. Vicinanza springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Wojtczak probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een hoge lob. De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Biaduń kopt de bal weg. Daar is Szeremet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Wtorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:13

84e minuut.
Załoga geeft de bal voor. Klungelig pakt De Rose de bal. Szeremet rent richting de bal. De Rose onderschept slim de pass. De Rose draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szeremet kopt de bal weg. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń passt de bal met de wreef. De Rose is nu in balbezit. De Rose haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Gliwice 94%, Luszka Rangers 6%.
PKS Gliwice - Luszka Rangers 0:13