Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bieszczadzkie Rysie Iskra Tarnow
532 Tactiek cosik3
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.3 gemiddelde waardering 56.2
average Schieten outstanding
weak Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Cuzuban de bal. Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Casucci is nu in balbezit. Casucci draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski geeft een hoge lob. Dương is nu in balbezit. Casucci verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casucci is nu in balbezit. Casucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:1

7e minuut.
Thế Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Trung met een sublieme pass. Inworp. Szűgyi met een snelle inworp. Meynieu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casucci controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:2

8e minuut.
Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski geeft de bal voor. Daar is Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:3

9e minuut.
Kmita speelt de bal door. Dergaci heeft problemen om de bal te vangen. Mineiro is nu in balbezit. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Cuzuban is nu in balbezit. Cuzuban passt de bal in één keer door. Casucci heeft problemen om de bal te vangen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cuzuban is nu in balbezit. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban onderschept slim de pass. Cuzuban geeft een lange en hoge pass. Casucci maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś geeft de bal voor. Casucci kopt de bal weg. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sołtykowski speelt de bal door. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Casucci is nu in balbezit. Casucci haalt uit met een fantastische trap. Sołtykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:4

20e minuut.
Ljunggren geeft een lange en hoge pass. Casucci kopt de bal weg. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Sołtykowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:5

27e minuut.
Inworp. Meynieu met de inworp. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi geeft de bal voor. Profiş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:6

29e minuut.
Meynieu probeert naar een medespeler te passen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci rent richting de bal. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:7

30e minuut.
Casucci met een sublieme pass. Szűgyi heeft problemen om de bal te vangen. Szűgyi passt de bal zonder na te denken. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Profiş onderschept slim de pass. Profiş passt de bal in één keer door. Casucci rent richting de bal. Casucci draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:8

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosi met de inworp. Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:9

34e minuut.
Rosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Trung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thế Trung krijgt een gele kaart. Casucci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuzuban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casucci springt en kopt de bal. Sołtykowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Inworp. Pomianowski met de inworp. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:10

38e minuut.
Mineiro rent richting de bal. Profiş onderschept slim de pass. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Casucci probeert de bal met de borst te controleren. Casucci draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ljunggren is nu in balbezit. Ljunggren geeft een hoge lob. Casucci kopt de bal weg. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dương heeft problemen om de bal te vangen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:11

42e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Trung onderschept slim de pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Ljunggren heeft problemen om de bal te vangen. Ljunggren geeft de bal voor. Cerber is nu in balbezit. Profiş onderschept slim de pass. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 85%, Iskra Tarnow 15%.
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:12

48e minuut.
Meynieu met een sublieme pass. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi passt de bal met de wreef. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cuzuban speelt de bal door. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski passt de bal in één keer door. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:13

57e minuut.
Meynieu met een sublieme pass. Szűgyi speelt de bal door. Casucci rent richting de bal. Casucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:14

59e minuut.
Dương speelt de bal door. Mineiro is nu in balbezit. Casucci verovert de bal door een tackle van achteren. Casucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:15

64e minuut.
Maldonado geeft de bal voor. Pomianowski kopt de bal weg. Profiş is nu in balbezit. Klungelig pakt Profiş de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Sołtykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Dergaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomianowski rent richting de bal. Pomianowski passt de bal in één keer door. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Thế Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Casucci rent richting de bal. Casucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:16

74e minuut.
Pomianowski met de inworp. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morela krijgt een gele kaart. Cuzuban raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuzuban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casucci is nu in balbezit. Casucci draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:17

79e minuut.
Mineiro rent richting de bal. Meynieu onderschept slim de pass. Meynieu met een sublieme pass. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Casucci haalt uit met een fantastische trap. Sołtykowski bokst de bal weg. Casucci rent richting de bal. Casucci schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pomianowski heeft problemen om de bal te vangen. Pomianowski geeft een hoge lob. Profiş is nu in balbezit. Profiş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Donek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casucci is nu in balbezit. Casucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:18

83e minuut.
Meynieu is nu in balbezit. Meynieu geeft een hoge lob. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casucci is nu in balbezit. Casucci schiet op doel. Sołtykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:19

85e minuut.
Dương geeft de bal voor. Inworp. Meynieu met een snelle inworp. Szűgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi geeft een lange en hoge pass. Sołtykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casucci bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:20

87e minuut.
Profiş rent richting de bal. Casucci rent richting de bal. Profiş rent richting de bal. Casucci rent richting de bal. Casucci haalt uit met een fantastische trap. Sołtykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pomianowski zal de hoekschop nemen. Profiş kopt de bal weg. Szűgyi heeft problemen om de bal te vangen. Szűgyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bieszczadzkie Rysie 78%, Iskra Tarnow 22%.
Bieszczadzkie Rysie - Iskra Tarnow 0:21