Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeszcze Wygramy FLaFLU DC
Nornal Tactiek bg
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
21.5 gemiddelde waardering 51
weak Schieten outstanding
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Robillard passt de bal in één keer door. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronner passt de bal zonder na te denken. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:1

7e minuut.
Kıpırdak is nu in balbezit. Kıpırdak geeft een lange en hoge pass. Pancu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robillard is nu in balbezit. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bazan is nu in balbezit. Waksmundzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazan raakt geblesseerd tijdens het duel. Nufer met een snel genomen vrije trap. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:2

11e minuut.
Hrebeljanović met een sublieme pass. Daar is Mielniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeković is nu in balbezit. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan draait met de bal, schiet en ... Piesiak bokst de bal weg.

15e minuut.
Kıpırdak rent richting de bal. Kıpırdak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Waksmundzki de bal. Bazan is nu in balbezit. Bazan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kıpırdak kopt de bal weg. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Robillard rent richting de bal. Robillard draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:3

19e minuut.
Ecker heeft problemen om de bal te vangen. Bronner rent richting de bal. Bronner passt de bal zonder na te denken. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... Piesiak bokst de bal weg.

23e minuut.
Maris geeft de bal voor. Inworp. Fattore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robillard is nu in balbezit. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:4

26e minuut.
Kıpırdak is nu in balbezit. Kıpırdak passt de bal zonder na te denken. Bronner speelt de bal door. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:5

30e minuut.
Fattore probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdak is nu in balbezit. Kıpırdak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bazan de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preś rent richting de bal. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard is nu in balbezit. Robillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:6

32e minuut.
Fattore rent richting de bal. Fattore met een sublieme pass. Daar is Nufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nufer geeft een hoge lob. Bazan krijgt zijn hoofd ertegen. Piesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Maris kopt de bal weg. Daar is Nufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nufer met een sublieme pass. Bazan rent richting de bal. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:7

36e minuut.
Hrebeljanović passt de bal met de wreef. Daar is Pancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard rent richting de bal. Robillard haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:8

37e minuut.
Hrebeljanović speelt de bal door. Klungelig pakt Mielniczek de bal. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Kıpırdak met een snelle inworp. Fattore geeft een hoge lob. Robillard rent richting de bal. Robillard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 77%, FLaFLU DC 23%.
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:8

48e minuut.
Bronner kopt de bal weg. Bazan rent richting de bal. Fattore rent richting de bal. Bazan is nu in balbezit. Bazan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Waksmundzki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mielniczek heeft problemen om de bal te vangen. Răscanu geeft een lange en hoge pass. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Fattore met een sublieme pass. Bronner is nu in balbezit. Bronner geeft een hoge lob. Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nufer passt de bal met de wreef. Kıpırdak is nu in balbezit. Kıpırdak passt de bal in één keer door. Robillard rent richting de bal. Robillard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard geeft de bal voor. Klungelig pakt Preś de bal. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:9

66e minuut.
Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard verovert de bal door een tackle van achteren. Robillard probeert naar een medespeler te passen. Bazan is nu in balbezit. Bazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bazan geeft de bal voor. Piesiak met een sublieme pass. Fattore kopt de bal weg. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Waksmundzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bronner met een snelle inworp. Bazan rent richting de bal. Bazan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Robillard draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:10

80e minuut.
Daar is Robillard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robillard geeft een lange en hoge pass. Bazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan draait met de bal, schiet en ... Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:11

82e minuut.
Robillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fattore speelt de bal door. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronner geeft een hoge lob. Bazan is nu in balbezit. Bazan schiet op doel. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:12

87e minuut.
Nufer rent richting de bal. Nufer geeft de bal voor. Robillard is nu in balbezit. Robillard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 70%, FLaFLU DC 30%.
Jeszcze Wygramy - FLaFLU DC 0:13