Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund Spain Trialists VII
schalke Tactiek Kalejdoskop
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 55.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Dražić probeert de bal met de borst te controleren. Prados geeft de bal voor. Janisz rent richting de bal. Ambroseti onderschept slim de pass. Ambroseti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Hulín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prados speelt de bal door. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu geeft een lange en hoge pass. Ambroseti krijgt zijn hoofd ertegen. Caridad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Diculescu rent richting de bal. Diculescu speelt de bal door. Daar is Ambroseti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroseti draait met de bal, schiet en ... Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Spain Trialists VII 0:1

19e minuut.
Kałamarz geeft een lange en hoge pass. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boeru. Boeru krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzat komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bezotosni met een sublieme pass. Dražić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados onderschept slim de pass. Prados geeft een lange en hoge pass. Ambroseti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Prados met een sublieme pass. Holoubek speelt de bal door. Zwierzchowski heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Spain Trialists VII 0:2

42e minuut.
Ambroseti onderschept slim de pass. Ambroseti passt de bal met de wreef. Janisz onderschept slim de pass. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu schiet op doel. Caridad bokst de bal weg.

43e minuut.
Nawałka controleert de bal met de borst. Boeru is nu in balbezit. Boeru geeft een hoge lob. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski draait met de bal, schiet en ... Caridad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 65%, Spain Trialists VII 35%.
Borussia 09 Dortmund - Spain Trialists VII 0:2

46e minuut.
Ziaja komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gümüşsöz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Orlandini de bal onder controle te krijgen. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gümüşsöz met een snelle inworp. Diculescu is nu in balbezit. Diculescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ambroseti de bal. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Holoubek rent richting de bal. Holoubek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ros komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Diculescu is nu in balbezit. Janisz rent richting de bal. Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Prados haalt uit met een fantastische trap. Caridad probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Diculescu rent richting de bal. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsöz onderschept slim de pass. Gümüşsöz geeft een hoge lob. Ambroseti maakt een snoekduik en kopt de bal. Caridad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Holoubek met een sublieme pass. Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados passt de bal zonder na te denken. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ambroseti heeft problemen om de bal te vangen. Janisz onderschept slim de pass. Prados verovert de bal door een tackle van achteren. Diculescu rent richting de bal. Diculescu draait met de bal, schiet en ... Caridad bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prados zal de hoekschop nemen. Ros probeert de bal met de borst te controleren. Kornout legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ambroseti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ros is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holoubek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janisz heeft problemen om de bal te vangen. Ambroseti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroseti schiet op doel. Caridad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Orlandini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gümüşsöz speelt de bal door. Holoubek rent richting de bal. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Spain Trialists VII 0:3

86e minuut.
Holoubek onderschept slim de pass. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Ambroseti rent richting de bal. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Spain Trialists VII 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 69%, Spain Trialists VII 31%.
Borussia 09 Dortmund - Spain Trialists VII 0:4