Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS PODWODNIAKI minec
MATI2000 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 48.7
zwak Schieten solide
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Sosna rent richting de bal. Pfeiffer onderschept slim de pass. Pfeiffer passt de bal in één keer door. Manco rent richting de bal. Manco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:1

5e minuut.
Kyriakoudis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriakoudis probeert naar een medespeler te passen. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. Parzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:2

17e minuut.
Pfeiffer speelt de bal door. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Linazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:3

22e minuut.
Strugarek is nu in balbezit. Strugarek geeft de bal voor. Pärnik kopt de bal weg. Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:4

32e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski geeft de bal voor. Inworp. Pärnik met de inworp. Pfeiffer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:5

34e minuut.
Pärnik geeft een hoge lob. Daar is Linazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:6

37e minuut.
Pärnik passt de bal met de wreef. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer geeft een lange en hoge pass. Jęczeń krijgt zijn hoofd ertegen. Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bandach is nu in balbezit. Pfeiffer verovert de bal door een tackle van achteren. Pfeiffer geeft de bal voor. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis geeft een lange en hoge pass. Daar is Bandach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manco is nu in balbezit. Manco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pärnik passt de bal zonder na te denken. Pfeiffer rent richting de bal. Pfeiffer geeft een hoge lob. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 72%, minec 28%.
KKS PODWODNIAKI - minec 0:7

63e minuut.
Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń geeft een hoge lob. Bandach heeft problemen om de bal te vangen. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:8

65e minuut.
Pieńkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Śledź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śledź passt de bal in één keer door. Pfeiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfeiffer geeft de bal voor. Parzonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jęczeń springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alcántara probeert naar een medespeler te passen. Pfeiffer is nu in balbezit. Pfeiffer geeft de bal voor. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:9

79e minuut.
Śledź met een sublieme pass. Pfeiffer probeert naar een medespeler te passen. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:10

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Bandach de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pfeiffer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manco heeft problemen om de bal te vangen. Manco draait met de bal, schiet en ... Parzonka bokst de bal weg. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - minec 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 68%, minec 32%.
KKS PODWODNIAKI - minec 0:11