Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL KS Stawiszyn
Normal Tactiek Viking
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 56.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Handoyo geeft een lange en hoge pass. Korkmazcan rent richting de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een hoge lob. Human krijgt zijn hoofd ertegen. Saramago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Handoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Handoyo geeft een lange en hoge pass. Farvacques kopt de bal weg. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Ludwikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bapela is nu in balbezit. Bapela passt de bal met de wreef. Farvacques rent richting de bal. Farvacques haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Stawiszyn 0:1

11e minuut.
Mihić geeft een hoge lob. Sciaccaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Human maakt een afschuwelijke overtreding. Human krijgt een gele kaart. Sciaccaluga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sciaccaluga kan niet meer verder spelen. Barry komt het veld opgelopen. Świątek met een snel genomen vrije trap. Meiring springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Meiring rent richting de bal. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda passt de bal zonder na te denken. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap. Cernoia bokst de bal weg.

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bapela zal de hoekschop nemen. Di Nicola heeft problemen om de bal te vangen. Grenda verovert de bal door een tackle van achteren. Grenda geeft de bal voor. Meiring springt en kopt de bal. Cernoia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bapela verovert de bal door een tackle van achteren. Bapela geeft een hoge lob. Meiring is nu in balbezit. Meiring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Stawiszyn 0:2

20e minuut.
Farvacques passt de bal in één keer door. Bapela is nu in balbezit. Bapela probeert naar een medespeler te passen. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap. Cernoia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez geeft de bal voor. Barry is nu in balbezit. Human onderschept slim de pass. Human schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Buiza verovert de bal door een tackle van achteren. Buiza geeft een hoge lob. Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Human verovert de bal door een tackle van achteren. Human schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een hoge lob. Handoyo heeft problemen om de bal te vangen. Human is nu in balbezit. Human draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grenda met een sublieme pass. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico passt de bal zonder na te denken. Meiring is nu in balbezit. Meiring draait met de bal, schiet en ... Cernoia bokst de bal weg. Farvacques kopt de bal weg. Enríquez met een sublieme pass. Busico is nu in balbezit. Busico schiet op doel. Meiring krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ludwikowski speelt de bal door. Human is nu in balbezit. Świątek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Świątek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 59%, KS Stawiszyn 41%.
FC BARCELONA PL - KS Stawiszyn 0:2

46e minuut.
Merkiewski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Busico de bal. Busico speelt de bal door. Grenda met een sublieme pass. Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Meiring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Enríquez is nu in balbezit. Enríquez passt de bal zonder na te denken. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Inworp. Battelli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Świątek speelt de bal door. Bapela is nu in balbezit. Bapela passt de bal in één keer door. Meiring is nu in balbezit. Meiring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kachyňa onderschept slim de pass. Farvacques onderschept slim de pass. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda schiet op doel. Merkiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Stawiszyn 0:3

71e minuut.
Anghelini komt het veld opgelopen. Gazdag komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Bango begaat een overtreding. Farvacques is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świątek met een snel genomen vrije trap. Meiring maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 55%, KS Stawiszyn 45%.
FC BARCELONA PL - KS Stawiszyn 0:3