Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Re-Plast Unia Oświęcim Nie tym razem
Unia Tactiek 532 E
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten incredible
weak Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Jonek verovert de bal door een tackle van achteren. Jonek geeft een hoge lob. Bernačík controleert de bal met de borst. McAllister geeft een lange en hoge pass. Rados maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Nykiś geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Canek de bal onder controle te krijgen. Rados is nu in balbezit. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:1

12e minuut.
Morel met een harde bal richting middenveld. Frągnowski kopt de bal weg. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Morel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:2

17e minuut.
McAllister onderschept slim de pass. McAllister geeft een lange en hoge pass. Balaci kopt de bal weg. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel. Morel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nykiś verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nykiś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nykiś geeft een lange en hoge pass. Arnez rent richting de bal. Arnez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nykiś met een sublieme pass. Frągnowski met een sublieme pass. Bianchi is nu in balbezit. Rados onderschept slim de pass. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:3

25e minuut.
Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toscano de bal. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados schiet op doel. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:4

27e minuut.
Ignaczak probeert naar een medespeler te passen. Nykiś met een sublieme pass. Rados is nu in balbezit. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:5

30e minuut.
Jonek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ignaczak met een snelle inworp. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Arnez is nu in balbezit. Arnez geeft een hoge lob. Rados is nu in balbezit. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:6

38e minuut.
Nykiś geeft een lange en hoge pass. Rados kopt de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Morel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:7

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramirez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jonek geeft een lange en hoge pass. Arnez rent richting de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Morel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Nykiś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski geeft de bal voor. Rados rent richting de bal. Rados haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re-Plast Unia Oświęcim 86%, Nie tym razem 14%.
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:7

46e minuut.
Dimofte is nu in balbezit. Arnez verovert de bal door een tackle van achteren. Arnez met een sublieme pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Frągnowski met een sublieme pass. Nykiś probeert naar een medespeler te passen. Bianchi rent richting de bal. Rados onderschept slim de pass. Rados draait met de bal, schiet en ... Morel bokst de bal weg. Ramirez speelt de bal door. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados haalt uit met een fantastische trap. Morel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nykiś neemt de hoekschop. Rados is nu in balbezit. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:8

55e minuut.
Koester is nu in balbezit. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci geeft een hoge lob. Rados controleert de bal met de borst. Rados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bernačík heeft problemen om de bal te vangen. Nykiś rent richting de bal. Nykiś passt de bal met de wreef. Rados is nu in balbezit. Rados draait met de bal, schiet en ... Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
McAllister rent richting de bal. McAllister geeft de bal voor. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:9

63e minuut.
McAllister passt de bal met de wreef. Frągnowski speelt de bal door. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:10

66e minuut.
Rados onderschept slim de pass. Nykiś rent richting de bal. Nykiś met een sublieme pass. Rados rent richting de bal. Rados schiet op doel. Morel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:11

69e minuut.
Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci passt de bal met de wreef. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:12

70e minuut.
Nykiś met een sublieme pass. McAllister speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Arnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
McAllister probeert naar een medespeler te passen. Frągnowski geeft een lange en hoge pass. Rados bereikt de bal nog maar net als eerste. Rados schiet op doel. Morel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:13

75e minuut.
McAllister geeft de bal voor. Canek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel. Morel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:14

76e minuut.
Rados is nu in balbezit. Rados geeft de bal voor. Klungelig pakt Jonek de bal. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Morel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Frągnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frągnowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Bianchi de bal. Arnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:15

81e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:16

82e minuut.
Frągnowski speelt de bal door. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś probeert naar een medespeler te passen. Rados rent richting de bal. Rados draait met de bal, schiet en ... Morel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
McAllister met een sublieme pass. Nykiś speelt de bal door. Rados is nu in balbezit. Rados schiet op doel. Morel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re-Plast Unia Oświęcim 85%, Nie tym razem 15%.
Re-Plast Unia Oświęcim - Nie tym razem 0:17