Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Łobez JKS Olimpia Jeżów
awruk Tactiek sokker -
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Saralegui is nu in balbezit. Petrovic verovert de bal door een tackle van achteren. Petrovic met een sublieme pass. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Petrovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gollus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:1

8e minuut.
Bonvino passt de bal zonder na te denken. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pumba kopt de bal weg. Daar is Hristojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Stemporowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Çelaj passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristojević met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Gollus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Chiţu onderschept slim de pass. Chiţu geeft de bal voor. Daar is Pumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Molberg geeft de bal voor. Nordbø onderschept slim de pass. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase draait met de bal, schiet en ... Burszta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bonvino geeft een hoge lob. Stemporowski kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Gollus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:2

40e minuut.
Cicerone onderschept slim de pass. Cicerone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţu met een snelle inworp. Bonvino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Cicerone is nu in balbezit. Stemporowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stemporowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Gollus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 66%, JKS Olimpia Jeżów 34%.
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:2

50e minuut.
Dyrek rent richting de bal. Dyrek speelt de bal door. Çelaj geeft de bal voor. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Todor geeft een hoge lob. Stemporowski kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Gollus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:3

60e minuut.
Pumba probeert de bal aan de voet te houden. Todor rent richting de bal. Todor passt de bal in één keer door. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski schiet op doel. Gollus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pumba rent richting de bal. Pumba geeft de bal voor. Stange kopt de bal weg. Todor geeft de bal voor. Gollus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Stemporowski rent richting de bal. Cicerone verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Gollus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:4

66e minuut.
Todor met een snelle inworp. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic onderschept slim de pass. Petrovic geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:5

66e minuut.
Klungelig pakt Kotorowski de bal. Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu geeft een lange en hoge pass. Stemporowski kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Matyja de bal. Bonvino met een sublieme pass. Stemporowski rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Gollus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Stemporowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicerone is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Di Biase verovert de bal door een tackle van achteren. Nordbø verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta speelt de bal door. Klungelig pakt Kotorowski de bal. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Burszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bonvino speelt de bal door. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui verovert de bal door een tackle van achteren. Petrovic onderschept slim de pass. Petrovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pálinkáš komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Petrovic rent richting de bal. Petrovic passt de bal in één keer door. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Cicerone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Pálinkáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumba verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:6

81e minuut.
Inworp. Godzina komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pumba trapt de bal weg. Kotorowski is nu in balbezit. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase onderschept slim de pass. Di Biase schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petrovic rent richting de bal. Stemporowski is nu in balbezit. Pumba onderschept slim de pass. Petrovic onderschept slim de pass. Petrovic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski schiet op doel. Gollus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:7

86e minuut.
Inworp. Krucki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 71%, JKS Olimpia Jeżów 29%.
Matek Łobez - JKS Olimpia Jeżów 0:7