Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry TurboDymoMeni Zabrze
safe Tactiek Ryzyk Fizyk
35% Balbezit 65%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 68
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
40.5 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten outstanding
average Passen excellent
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Del Coiro geeft een hoge lob. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Kvarda kan de bal niet met de borst controleren. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:1

2e minuut.
Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Inworp. Darski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvajal met een sublieme pass. Daar is Haughton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haughton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:2

8e minuut.
Biaram onderschept slim de pass. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:3

9e minuut.
Klungelig pakt Darski de bal. Darski speelt de bal door. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:4

11e minuut.
Haughton passt de bal met de wreef. Biaram met een sublieme pass. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:5

13e minuut.
Koclęga geeft de bal voor. Płosczuk kopt de bal weg. Bracci verovert de bal door een tackle van achteren. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:6

14e minuut.
Carvajal speelt de bal door. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Darski de bal. Haughton is nu in balbezit. Haughton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski speelt de bal door. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton schiet op doel. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:7

17e minuut.
Benkowski geeft een lange en hoge pass. Darski probeert de bal met de borst te controleren. Darski speelt de bal door. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haughton rent richting de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:8

19e minuut.
Del Coiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Coiro geeft een hoge lob. Haughton is nu in balbezit. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:9

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benkowski met een snelle inworp. Kvarda heeft problemen om de bal te vangen. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Darski verovert de bal door een tackle van achteren. Darski probeert naar een medespeler te passen. Biaram speelt de bal door. Klungelig pakt Kvarda de bal. Kvarda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:10

27e minuut.
Płosczuk heeft problemen om de bal te vangen. Del Coiro speelt de bal door. Darski is nu in balbezit. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:11

28e minuut.
Koclęga passt de bal in één keer door. Biaram speelt de bal door. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:12

30e minuut.
Benkowski onderschept slim de pass. Biaram speelt de bal door. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:13

33e minuut.
Darski is nu in balbezit. Haughton rent richting de bal. Darski rent richting de bal. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:14

36e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram speelt de bal door. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:15

38e minuut.
Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Coiro rent richting de bal. Del Coiro geeft een hoge lob. Haughton is nu in balbezit. Haughton draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biaram is nu in balbezit. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kvarda rent richting de bal. Kvarda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:16

40e minuut.
Biaram met de inworp. Carvajal met een sublieme pass. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:17

42e minuut.
Koclęga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dedu controleert de bal met de borst. Birmančević met een sublieme pass. Darski rent richting de bal. Darski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:18

43e minuut.
Bracci geeft de bal voor. Inworp. Biaram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kvarda de bal. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ... Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 70%, TurboDymoMeni Zabrze 30%.
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:19

46e minuut.
Kvarda speelt de bal door. Klungelig pakt Haughton de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haughton rent richting de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Čeleda met een sublieme pass. Płosczuk heeft problemen om de bal te vangen. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton schiet op doel. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:20

50e minuut.
Bracci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darski met de inworp. Haughton is nu in balbezit. Haughton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haughton rent richting de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:21

55e minuut.
Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski probeert naar een medespeler te passen. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:22

56e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Biaram onderschept slim de pass. Biaram passt de bal in één keer door. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:23

57e minuut.
Bracci met een sublieme pass. Daar is Koclęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvarda rent richting de bal. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. Čeleda bokst de bal weg. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:24

58e minuut.
Koclęga met een sublieme pass. Bracci probeert naar een medespeler te passen. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton schiet op doel. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda schiet op doel. Paal! Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:25

61e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Kvarda heeft problemen om de bal te vangen. Kvarda probeert naar een medespeler te passen. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:26

61e minuut.
Bracci speelt de bal door. Daar is Koclęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram onderschept slim de pass. Biaram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:27

64e minuut.
Daar is Darski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton heeft problemen om de bal te vangen. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:28

64e minuut.
Koclęga speelt de bal door. Bracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracci probeert naar een medespeler te passen. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:29

69e minuut.
Darski met een sublieme pass. Kvarda is nu in balbezit. Daar is Kvarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvarda schiet op doel. Čeleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:30

71e minuut.
Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton rent richting de bal. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:31

73e minuut.
Birmančević kopt de bal weg. Daar is Płosczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płosczuk met een sublieme pass. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haughton is nu in balbezit. Haughton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darski met de inworp. Haughton rent richting de bal. Haughton draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:32

77e minuut.
Doeltrap. Waczków met een harde bal richting middenveld. Kvarda heeft problemen om de bal te vangen. Kvarda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:33

78e minuut.
Daar is Rajz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal zonder na te denken. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haughton is nu in balbezit. Haughton heeft problemen om de bal te vangen. Haughton haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:34

81e minuut.
Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:35

82e minuut.
Koclęga heeft problemen om de bal te vangen. Biaram is nu in balbezit. Biaram passt de bal met de wreef. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:36

85e minuut.
Haughton rent richting de bal. Moyano rent richting de bal. Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:37

85e minuut.
Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Darski is nu in balbezit. Darski draait met de bal, schiet en ... Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biaram is nu in balbezit. Biaram schiet op doel. Paal! Haughton rent richting de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:38

88e minuut.
Benkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biaram speelt de bal door. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Haughton rent richting de bal. Haughton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:39

90e minuut.
Kvarda is nu in balbezit. Kvarda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haughton de bal. Haughton schiet op doel. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:40

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 81%, TurboDymoMeni Zabrze 19%.
FC Bobry - TurboDymoMeni Zabrze 0:40