Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Phoenix Nescacz
Nowa Tactiek 01 NEW
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Hinostroza passt de bal zonder na te denken. Chamrada is nu in balbezit. Frydrych rent richting de bal. Chamrada verovert de bal door een tackle van achteren. Chamrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera springt en kopt de bal. Barco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Phoenix - Nescacz 1:0

7e minuut.
Gortat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jarek komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Klungelig pakt Rorat de bal. Venera rent richting de bal. Rorat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rorat krijgt een gele kaart. Venera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chamrada zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Páger is nu in balbezit. Páger speelt de bal door. Momo rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Phoenix - Nescacz 1:1

18e minuut.
Sponge rent richting de bal. Sponge passt de bal in één keer door. Gaudio speelt de bal door. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada draait met de bal, schiet en ... Barco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Orinčić passt de bal zonder na te denken. Varela rent richting de bal. Varela passt de bal zonder na te denken. Jarek rent richting de bal. Jarek schiet op doel. Sentubery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Orinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Orinčić passt de bal zonder na te denken. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek geeft een hoge lob. Jarek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Phoenix - Nescacz 1:2

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaudio zal de hoekschop nemen. Barco speelt de bal door. Hinostroza kopt de bal weg. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera draait met de bal, schiet en ... Barco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Phoenix - Nescacz 2:2

37e minuut.
Jarek kopt de bal weg. Varela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sponge rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela draait met de bal, schiet en ... Sentubery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Orinčić speelt de bal door. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek geeft een hoge lob. Jarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chaberek met een sublieme pass. Kopytko is nu in balbezit. Tauram onderschept slim de pass. Tauram geeft de bal voor. Jarek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Phoenix 56%, Nescacz 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Phoenix - Nescacz 2:2

50e minuut.
Sponge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rajt komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Frydrych probeert naar een medespeler te passen. Tauram probeert naar een medespeler te passen. Jarek is nu in balbezit. Jarek draait met de bal, schiet en ... Sentubery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Phoenix - Nescacz 2:3

62e minuut.
Páger kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaberek de bal. Ezer onderschept slim de pass. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ... Sentubery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Kopytko speelt de bal door. Frydrych rent richting de bal. Chamrada verovert de bal door een tackle van achteren. Chamrada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rorat probeert naar een medespeler te passen. Ottakringer is nu in balbezit. Jarek onderschept slim de pass. Jarek draait met de bal, schiet en ... Sentubery probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Phoenix 70%, Nescacz 30%.
FC Phoenix - Nescacz 2:3