Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Gulls Moneyball F.C.
Attack Tactiek zuravball
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


23e minuut.
Zuna rent richting de bal. Zuna passt de bal zonder na te denken. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski haalt uit met een fantastische trap. Filuba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gorbói rent richting de bal. Gorbói passt de bal in één keer door. Zuna speelt de bal door. Maradona rent richting de bal. Maradona haalt uit met een fantastische trap. Filuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marciaga speelt de bal door. Gangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangan passt de bal met de wreef. Magerko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christie geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Magerko de bal. Marciaga is nu in balbezit. Gorbói begaat een overtreding. Marciaga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marciaga kan niet meer verder spelen. Michałek komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Christie is nu in balbezit. Inworp. Nunev met de inworp. Zuna is nu in balbezit. Zuna geeft de bal voor. Filuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 55%, Moneyball F.C. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Gulls - Moneyball F.C. 0:0

46e minuut.
Mężyk komt het veld opgelopen. Inczewski komt het veld opgelopen. Məlikov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Cwalina met een sublieme pass. Maradona rent richting de bal. Inczewski is nu in balbezit. Maradona onderschept slim de pass. Maradona schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Cwalina speelt de bal door. Marczak probeert naar een medespeler te passen. Maradona rent richting de bal. Maradona schiet op doel. Filuba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gradkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Moneyball F.C. 0:1

70e minuut.
Gangan speelt de bal door. Christie rent richting de bal. Christie passt de bal in één keer door. Magerko is nu in balbezit. Magerko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Gulls - Moneyball F.C. 1:1

71e minuut.
Luberichs komt het veld opgelopen. Gheţea komt het veld opgelopen. Mikuta komt het veld opgelopen. Muller komt het veld opgelopen. Jelonek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Michałek rent richting de bal. Muller rent richting de bal. Muller met een sublieme pass. Luberichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luberichs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Moneyball F.C. 1:2

74e minuut.
Məlikov onderschept slim de pass. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Luberichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller is nu in balbezit. Muller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Moneyball F.C. 1:3

75e minuut.
Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Gangan heeft problemen om de bal te vangen. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Moneyball F.C. 1:4

78e minuut.
Gheţea rent richting de bal. Gheţea passt de bal met de wreef. Daar is Zuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuna geeft de bal voor. Luberichs springt en kopt de bal. Filuba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Moneyball F.C. 1:5

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Michałek de bal onder controle te krijgen. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller passt de bal in één keer door. Luberichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luberichs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Marczak onderschept slim de pass. Marczak geeft een lange en hoge pass. Muller is nu in balbezit. Muller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Moneyball F.C. 1:6

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Filuba niet meer kan verder spelen. Kordecki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek met een sublieme pass. Muller heeft problemen om de bal te vangen. Muller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inczewski heeft problemen om de bal te vangen. Muller is nu in balbezit. Muller draait met de bal, schiet en ... Kordecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Moneyball F.C. 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 57%, Moneyball F.C. 43%.
White Gulls - Moneyball F.C. 1:7