Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikolas Dziubdziub
nowa Tactiek 5a
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


6e minuut.
Prado geeft de bal voor. Galarza kopt de bal weg. Bryjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Fundakowski geeft een lange en hoge pass. Rizzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoparek. Rizzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciupik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Dziubdziub 1:0

19e minuut.
Bryjak probeert naar een medespeler te passen. Báez heeft problemen om de bal te vangen. Báez passt de bal zonder na te denken. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gajowy verovert de bal door een tackle van achteren. Gajowy passt de bal met de wreef. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Stolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Dziubdziub 2:0

22e minuut.
Bryjak passt de bal in één keer door. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo passt de bal met de wreef. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuk draait met de bal, schiet en ... Stolarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Gajowy de bal. Gajowy geeft de bal voor. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 48%, Dziubdziub 52%.
mikolas - Dziubdziub 2:0

55e minuut.
Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galarza raakt geblesseerd tijdens het duel. Galarza met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Przyziółkiewicz de bal. Vodzák rent richting de bal. Vodzák haalt uit met een fantastische trap. Vondrášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gajowy geeft de bal voor. Beksa heeft problemen om de bal te vangen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel. Stolarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Dziubdziub 3:0

62e minuut.
Báez kopt de bal weg. Vodzák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodzák heeft problemen om de bal te vangen. Vodzák draait met de bal, schiet en ... Vondrášek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Dziubdziub 3:1

70e minuut.
Vodzák onderschept slim de pass. Pytlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Báez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Báez krijgt een gele kaart. Pytlarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pytlarz met een snel genomen vrije trap. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Stolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Fundakowski geeft de bal voor. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo passt de bal in één keer door. Żuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazak. Mazak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Galarza is nu in balbezit. Báez probeert naar een medespeler te passen. Bednorz is nu in balbezit. Vodzák verovert de bal door een tackle van achteren. Vodzák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ciupik met een snelle inworp. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy passt de bal met de wreef. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Żuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żuk rent richting de bal. Żuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Dziubdziub 4:1

82e minuut.
Piękoś met een snelle inworp. Klungelig pakt Gajowy de bal. Gajowy geeft een hoge lob. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel. Stolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza geeft de bal voor. Groszek is nu in balbezit. Groszek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez speelt de bal door. Klungelig pakt Bryjak de bal. Vodzák is nu in balbezit. Vodzák schiet op doel. Vondrášek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Żuk probeert de bal aan de voet te houden. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo passt de bal zonder na te denken. Żuk is nu in balbezit. Żuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 52%, Dziubdziub 48%.
mikolas - Dziubdziub 4:1