Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stikson WS Rewelacja_Sezonu
A1 Tactiek Jacek1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Kościuk passt de bal met de wreef. Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan draait met de bal, schiet en ... Papa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jablan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jablan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kościuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stikson WS - Rewelacja_Sezonu 0:1

9e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Bonk rent richting de bal. Bonk passt de bal met de wreef. Jablan is nu in balbezit. Jablan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Papa heeft problemen om de bal te vangen. Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Papa de bal onder controle te krijgen. Łabudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stikson WS - Rewelacja_Sezonu 0:2

13e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Krokowski onderschept slim de pass. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Tomac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kościuk passt de bal met de wreef. Tomac is nu in balbezit. Tomac passt de bal zonder na te denken. Kościuk rent richting de bal. Kościuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nemes geeft een hoge lob. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan rent richting de bal. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk schiet op doel. Papa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Żurkiewicz met een sublieme pass. Chromik is nu in balbezit. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Jablan rent richting de bal. Jablan haalt uit met een fantastische trap. Łabudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Stevanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zygmuntowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Zygmuntowicz met een snel genomen vrije trap. Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Żurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Yishui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yishui verovert de bal door een tackle van achteren. Yishui geeft de bal voor. Maksić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Maksić met een sublieme pass. Tomac is nu in balbezit. Tomac passt de bal zonder na te denken. Jablan is nu in balbezit. Jablan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bocardo rent richting de bal. Krokowski speelt de bal door. Kärm probeert naar een medespeler te passen. Albuşel rent richting de bal. Podgórniak probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tomac is nu in balbezit. Tomac passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bagsik de bal onder controle te krijgen. Kościuk is nu in balbezit. Tomac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stikson WS 67%, Rewelacja_Sezonu 33%.
Stikson WS - Rewelacja_Sezonu 0:2

47e minuut.
Yishui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yishui passt de bal met de wreef. Albuşel rent richting de bal. Kärm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chromik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonk de bal. Bonk probeert naar een medespeler te passen. Kościuk heeft problemen om de bal te vangen. Kościuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Yishui speelt de bal door. Klungelig pakt Albuşel de bal. Albuşel passt de bal in één keer door. Kärm rent richting de bal. Kärm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Maksić trapt de bal weg van het doel. Bonk speelt de bal door. Daar is Marczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jablan is nu in balbezit. Jablan draait met de bal, schiet en ... Łabudziński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Văn Phương passt de bal zonder na te denken. Podgórniak geeft een hoge lob. Kościuk kopt de bal weg. Jablan is nu in balbezit. Jablan schiet op doel. Łabudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Nemes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocardo met een snelle inworp. Văn Phương rent richting de bal. Văn Phương draait met de bal, schiet en ... Maksić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stevanović is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albuşel is nu in balbezit. Forsell onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Stikson WS - Rewelacja_Sezonu 1:2

89e minuut.
Kärm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärm passt de bal met de wreef. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärm is nu in balbezit. Kärm geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stikson WS 55%, Rewelacja_Sezonu 45%.
Stikson WS - Rewelacja_Sezonu 1:2