Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głowno United MCK Lubin
moje2 Tactiek apc1
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Volpi speelt de bal door. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yantani krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu rent richting de bal. Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - MCK Lubin 0:1

16e minuut.
Moskwa passt de bal zonder na te denken. Angel is nu in balbezit. Angel passt de bal zonder na te denken. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu schiet op doel. Holiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Chuanchuen passt de bal zonder na te denken. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer passt de bal zonder na te denken. Körver geeft een lange en hoge pass. Stoenescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Körver geeft een hoge lob. Angel is nu in balbezit. Angel passt de bal zonder na te denken. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - MCK Lubin 0:2

28e minuut.
Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Serer met een sublieme pass. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kuczyński probeert de bal met de borst te controleren. Angel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Volpi met een snel genomen vrije trap. Djetou maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Volpi kopt de bal weg. Djetou controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chuanchuen neemt vlug de vrije trap. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cercel de bal onder controle te krijgen. Angel geeft de bal voor. Andrade springt en kopt de bal. Holiš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pérez Serer onderschept slim de pass. Pérez Serer probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu heeft problemen om de bal te vangen. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap. Holiš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - MCK Lubin 0:3

44e minuut.
Cercel geeft de bal voor. Inworp. Angel met een snelle inworp. Pérez Serer rent richting de bal. Pérez Serer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 64%, MCK Lubin 36%.
Głowno United - MCK Lubin 0:3

46e minuut.
Bavastrello komt het veld opgelopen. Qədirov komt het veld opgelopen. Mikola komt het veld opgelopen. Matassi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Angel met een snelle inworp. Chuanchuen is nu in balbezit. Chuanchuen geeft een hoge lob. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Angel probeert naar een medespeler te passen. Pérez Serer rent richting de bal. Pérez Serer passt de bal zonder na te denken. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Alpuy probeert naar een medespeler te passen. Pérez Serer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bavastrello de bal. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - MCK Lubin 0:4

54e minuut.
Matassi rent richting de bal. Matassi speelt de bal door. Moskwa rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mikola is nu in balbezit. Bagrowski rent richting de bal. Met opzet legt Mikola zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mikola naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Moskwa kopt de bal weg. Ogbuke speelt de bal door. Pérez Serer speelt de bal door. Stoenescu heeft problemen om de bal te vangen. Stoenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Borrero met een sublieme pass. Volpi is nu in balbezit. Chuanchuen begaat een overtreding. Volpi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Volpi kan niet meer verder spelen. Rukav komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Borrero de bal onder controle te krijgen. Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moskwa geeft een hoge lob. Daar is Chuanchuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuanchuen speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 69%, MCK Lubin 31%.
Głowno United - MCK Lubin 0:4