Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pendraki HULIT II
qwerty Tactiek Moja 1-4-3-3
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli passt de bal zonder na te denken. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Văcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puchniarz zal de hoekschop nemen. Tymrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Fevre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - HULIT II 0:1

16e minuut.
Kuś kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kalm kopt de bal weg. Günay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurman. Kurman krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ruciński met een sublieme pass. García Márquez rent richting de bal. García Márquez passt de bal met de wreef. Peressini is nu in balbezit. Peressini draait met de bal, schiet en ... Kaszczyszyn bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pendraki - HULIT II 1:1

43e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savón. Twardzik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Töre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... Le Fevre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 49%, HULIT II 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pendraki - HULIT II 1:1

51e minuut.
Weigelt geeft de bal voor. Hinz is nu in balbezit. Hinz geeft de bal voor. Tymrowski geeft de bal voor. Le Fevre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - HULIT II 1:2

62e minuut.
Puchniarz rent richting de bal. Puchniarz passt de bal in één keer door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - HULIT II 1:3

64e minuut.
Günay probeert naar een medespeler te passen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru geeft een hoge lob. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel. Le Fevre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuś is nu in balbezit. Kuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - HULIT II 1:4

67e minuut.
Daar is Ortoncelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ortoncelli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ortoncelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ortoncelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Puchniarz met de inworp. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz speelt de bal door. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... Le Fevre bokst de bal weg.

78e minuut.
Kurman is nu in balbezit. Kurman geeft een lange en hoge pass. Kuś kopt de bal weg. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Puchniarz passt de bal zonder na te denken. Twardzik speelt de bal door. Tymrowski rent richting de bal. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 58%, HULIT II 42%.
FC Pendraki - HULIT II 1:4