Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion Team Weteryniorze
352 Tactiek 4213
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
27.9 gemiddelde waardering 34.4
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


27e minuut.
Kęsy verovert de bal door een tackle van achteren. Kęsy speelt de bal door. Rybka rent richting de bal. Rybka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - Weteryniorze 0:1

28e minuut.
Włostowski met een snelle inworp. Osiecki rent richting de bal. Osiecki geeft de bal voor. Kęsy probeert de bal aan de voet te houden. Rybka maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceauşescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bankowicz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kęsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęsy passt de bal in één keer door. Rybka kan de bal niet met de borst controleren. Rybka schiet op doel. Ceauşescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - Weteryniorze 0:2

43e minuut.
Świerczok heeft problemen om de bal te vangen. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski geeft de bal voor. Edrek probeert de bal met de borst te controleren. Edrek haalt uit met een fantastische trap. Cajamarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 67%, Weteryniorze 33%.
Lion Team - Weteryniorze 0:2

50e minuut.
Bajur onderschept slim de pass. Bajur speelt de bal door. Kęsy met een sublieme pass. Żychliński rent richting de bal. Żychliński schiet op doel. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz geeft de bal voor. Olędzki rent richting de bal. Edrek onderschept slim de pass. Edrek draait met de bal, schiet en ... Cajamarca bokst de bal weg. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion Team - Weteryniorze 1:2

66e minuut.
Osiecki passt de bal in één keer door. Żychliński heeft problemen om de bal te vangen. Żychliński speelt de bal door. Rybka rent richting de bal. Rybka haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kęsy is nu in balbezit. Kęsy geeft de bal voor. Olbiński heeft problemen om de bal te vangen. Żychliński is nu in balbezit. Żychliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Włostowski passt de bal in één keer door. Kołomyjski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osiecki. Osiecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion Team 69%, Weteryniorze 31%.
Lion Team - Weteryniorze 1:2