Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śpiewające Kalesony Olesn!ca
4-2-1-1-2 Tactiek 4v1a
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten very good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Buitenspel voor Arriaga II. Goede buitenspelval van de verdediging. Łyko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Povišer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Olesn!ca 0:1

12e minuut.
Belin met een sublieme pass. Skotnes speelt de bal door. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marletta rent richting de bal. Marletta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Belin kan de bal niet met de borst controleren. Méndez rent richting de bal. Belin begaat een overtreding. Belin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Šupić rent richting de bal. Šupić geeft een hoge lob. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid haalt uit met een fantastische trap. Sansonetti bokst de bal weg.

23e minuut.
Skotnes onderschept slim de pass. Skotnes speelt de bal door. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marletta rent richting de bal. Marletta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Olesn!ca 0:2

30e minuut.
Massera geeft een hoge lob. Stamatović is nu in balbezit. Łojek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stamatović raakt geblesseerd tijdens het duel. Stamatović neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bruks geeft een hoge lob. Daar is Marletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatović rent richting de bal. Marletta is nu in balbezit. Marletta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Velican speelt de bal door. Massera rent richting de bal. Ardenghi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardenghi krijgt een gele kaart. Massera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śpiewające Kalesony 63%, Olesn!ca 37%.
Śpiewające Kalesony - Olesn!ca 0:2

46e minuut.
Korczyński komt het veld opgelopen. Dejnowicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Arriaga II rent richting de bal. Arriaga II speelt de bal door. Šupić is nu in balbezit. Šupić geeft een lange en hoge pass. Bendjedid springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Massera geeft een hoge lob. Daar is Łojek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śpiewające Kalesony - Olesn!ca 0:3

82e minuut.
Marletta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korczyński rent richting de bal. Łojek onderschept slim de pass. Skotnes rent richting de bal. Skotnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Łyko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arriaga II met de inworp. Bendjedid rent richting de bal. Bendjedid geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Răduţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Massera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skotnes geeft een lange en hoge pass. Korczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Povišer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śpiewające Kalesony 64%, Olesn!ca 36%.
Śpiewające Kalesony - Olesn!ca 0:3