Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy II WKS Celiny
352 Tactiek Wojtas
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen average


1e minuut.
Bożek geeft een lange en hoge pass. Cocoloş kopt de bal weg. Niittyperä is nu in balbezit. Niittyperä draait met de bal, schiet en ... Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:1

8e minuut.
Niittyperä is nu in balbezit. Rogoveanu rent richting de bal. Niittyperä verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Kaferski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis passt de bal met de wreef. Niittyperä heeft problemen om de bal te vangen. Niittyperä schiet op doel. Sgarbi bokst de bal weg.

18e minuut.
Banovic geeft een lange en hoge pass. Kosznik rent richting de bal. Kosznik passt de bal zonder na te denken. Niittyperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis geeft een lange en hoge pass. Niittyperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:2

26e minuut.
Byrt is nu in balbezit. Byrt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Geantă de bal. Niittyperä verovert de bal door een tackle van achteren. Niittyperä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paluszkiewicz rent richting de bal. Byrt rent richting de bal. Paluszkiewicz onderschept slim de pass. Paluszkiewicz geeft een hoge lob. Cocoloş springt en kopt de bal. Sgarbi bokst de bal weg.

33e minuut.
Kuterba geeft een hoge lob. Mąkosza probeert de bal aan de voet te houden. Mąkosza passt de bal in één keer door. Daar is Niittyperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niittyperä haalt uit met een fantastische trap. Sgarbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Banovic geeft een lange en hoge pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis speelt de bal door. Niittyperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niittyperä is nu in balbezit. Kuterba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niittyperä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niittyperä kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:3

40e minuut.
Gordo probeert naar een medespeler te passen. Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Niittyperä onderschept slim de pass. Niittyperä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 68%, WKS Celiny 32%.
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:3

47e minuut.
Daar is Kuterba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Niittyperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:4

51e minuut.
Paluszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Niittyperä rent richting de bal. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä onderschept slim de pass. Niittyperä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Geantă passt de bal zonder na te denken. Mąkosza is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mąkosza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rogoveanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Banovic kopt de bal weg. Byrt rent richting de bal. Byrt met een sublieme pass. Niittyperä rent richting de bal. Niittyperä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Treves onderschept slim de pass. Treves passt de bal zonder na te denken. Niittyperä rent richting de bal. Niittyperä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Treves geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuterba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niittyperä is nu in balbezit. Niittyperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:5

84e minuut.
Kosznik kopt de bal weg. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittyperä rent richting de bal. Niittyperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:6

90e minuut.
Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz passt de bal met de wreef. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy II 64%, WKS Celiny 36%.
GKS Tychy II - WKS Celiny 0:7