Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Wolves United klepacze
532 Tactiek ciapy
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek passt de bal in één keer door. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ... Santiago bokst de bal weg. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:1

5e minuut.
Özdeviren met een snelle inworp. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabral. Cabral krijgt een gele kaart. Szympruch raakt geblesseerd tijdens het duel. Özdeviren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:2

8e minuut.
Bereza probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:3

12e minuut.
Tekerlek geeft de bal voor. Weiss kan de bal niet met de borst controleren. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ... Santiago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:4

15e minuut.
Kisiel probeert naar een medespeler te passen. Özdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeviren passt de bal zonder na te denken. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tekerlek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szympruch speelt de bal door. Özdeviren probeert naar een medespeler te passen. Powałka is nu in balbezit. Powałka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:5

27e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Szympruch passt de bal met de wreef. Tekerlek geeft een hoge lob. Powałka is nu in balbezit. Powałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:6

32e minuut.
Klungelig pakt Cabral de bal. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch geeft een lange en hoge pass. Cieciak rent richting de bal. Cieciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Pająk de bal. Szympruch onderschept slim de pass. Szympruch probeert naar een medespeler te passen. Cieciak rent richting de bal. Cieciak schiet op doel. Santiago bokst de bal weg.

38e minuut.
Kisiel met een sublieme pass. Szympruch probeert de bal met de borst te controleren. Szympruch speelt de bal door. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:7

43e minuut.
Tekerlek onderschept slim de pass. Tekerlek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cieciak de bal. Cieciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wolves United 79%, klepacze 21%.
The Wolves United - klepacze 0:8

51e minuut.
Weiss onderschept slim de pass. Weiss geeft een lange en hoge pass. Kisiel kopt de bal weg. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Santiago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Negrete geeft een hoge lob. Daar is Weiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak draait met de bal, schiet en ... Santiago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:9

58e minuut.
Özdeviren is nu in balbezit. Özdeviren passt de bal in één keer door. Cieciak rent richting de bal. Cieciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:10

59e minuut.
Verunáč geeft de bal voor. Weiss heeft problemen om de bal te vangen. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Weiss passt de bal met de wreef. Özdeviren rent richting de bal. Özdeviren passt de bal in één keer door. Powałka is nu in balbezit. Powałka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cieciak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:11

66e minuut.
Verunáč verovert de bal door een tackle van achteren. Verunáč geeft een lange en hoge pass. Powałka kopt de bal weg. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Santiago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Verunáč probeert naar een medespeler te passen. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek rent richting de bal. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Santiago bokst de bal weg.

71e minuut.
Weiss geeft een hoge lob. Inworp. Tekerlek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieciak rent richting de bal. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podsiadło probeert naar een medespeler te passen. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Bereza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pająk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekerlek. Tekerlek krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Özdeviren speelt de bal door. Weiss is nu in balbezit. Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Powałka haalt uit met een fantastische trap. Santiago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:12

76e minuut.
Powałka is nu in balbezit. Powałka met een sublieme pass. Cieciak rent richting de bal. Cieciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:13

80e minuut.
Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch probeert naar een medespeler te passen. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak haalt uit met een fantastische trap. Santiago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Wolves United - klepacze 0:14

87e minuut.
Szympruch is nu in balbezit. Szympruch geeft de bal voor. Klungelig pakt Wypij de bal. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek met een sublieme pass. Klungelig pakt Powałka de bal. Özdeviren is nu in balbezit. Özdeviren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Santiago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Wolves United 83%, klepacze 17%.
The Wolves United - klepacze 0:14