Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Hala Madrid Pędźące Ślimaki 2
x2x Tactiek skrzydlo_1_att
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 46.9
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Kirwan is nu in balbezit. Kirwan met een sublieme pass. Penko met een sublieme pass. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Prass probeert naar een medespeler te passen. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armani. Armani krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kirwan rent richting de bal. Kirwan geeft de bal voor. Daar is Piekarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bódis is nu in balbezit. Bódis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tihanyi de bal. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 1:0

30e minuut.
Daar is Kirwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirwan geeft de bal voor. Klungelig pakt Armani de bal. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Penko probeert naar een medespeler te passen. Kirwan heeft problemen om de bal te vangen. Kirwan passt de bal zonder na te denken. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kirwan rent richting de bal. Kirwan geeft een lange en hoge pass. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi draait met de bal, schiet en ... Tierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 2:0

38e minuut.
Przerwa verovert de bal door een tackle van achteren. Przerwa speelt de bal door. Klungelig pakt Armani de bal. Bódis rent richting de bal. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Tierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Bódis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerwa geeft een lange en hoge pass. Zrywacz kopt de bal weg. Tihanyi rent richting de bal. Tihanyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tihanyi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 33%, Pędźące Ślimaki 2 67%.
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 2:0

46e minuut.
Bódis passt de bal in één keer door. Daar is Kirwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirwan geeft een lange en hoge pass. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Tierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Starowicz met een harde bal richting middenveld. Kirwan rent richting de bal. Kirwan passt de bal zonder na te denken. Bódis rent richting de bal. Bódis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kirwan speelt de bal door. Zrywacz geeft de bal voor. Piekarczyk is nu in balbezit. Tihanyi onderschept slim de pass. Tihanyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bódis is nu in balbezit. Bódis haalt uit met een fantastische trap. Tierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Mihail de bal. Petru is nu in balbezit. Mihail begaat een overtreding. Petru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Petru kan niet meer verder spelen.

62e minuut.
Kirwan speelt de bal door. Bódis rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirwan neemt de hoekschop. Zrywacz kopt de bal weg. Tierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Mihail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz probeert naar een medespeler te passen. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi haalt uit met een fantastische trap. Tierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tihanyi geeft een hoge lob. Bódis probeert de bal met de borst te controleren. Bódis schiet op doel. Tierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kirwan heeft problemen om de bal te vangen. Kirwan speelt de bal door. Bódis is nu in balbezit. Bódis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Vargas de bal. Janduda rent richting de bal. Janduda passt de bal zonder na te denken. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódis draait met de bal, schiet en ... Tierra bokst de bal weg. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 3:0

76e minuut.
Klungelig pakt Kirwan de bal. Kirwan speelt de bal door. Bódis rent richting de bal. Bódis draait met de bal, schiet en ... Tierra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 4:0

80e minuut.
Prass kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Zrywacz begaat een overtreding. Zrywacz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Penko passt de bal in één keer door. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz geeft een hoge lob. Bódis is nu in balbezit. Bódis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 5:0

87e minuut.
Janduda is nu in balbezit. Kirwan rent richting de bal. Kirwan geeft een hoge lob. Tihanyi is nu in balbezit. Bódis controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Hala Madrid 27%, Pędźące Ślimaki 2 73%.
CF Hala Madrid - Pędźące Ślimaki 2 6:0