Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły z Łukowa FC Susanne
4-4-2 Tactiek fcs_wing
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Pazio rent richting de bal. Pazio passt de bal zonder na te denken. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Świtalski passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft een hoge lob. Hodgson heeft problemen om de bal te vangen. Hodgson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Susanne 0:1

23e minuut.
Poggi geeft een lange en hoge pass. Świtalski kopt de bal weg. González Mateos probeert de bal met de borst te controleren. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Liszek geeft een hoge lob. Munhoz kopt de bal weg. González Mateos heeft problemen om de bal te vangen. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Choutka met een sublieme pass. Tzemtibis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemtibis geeft de bal voor. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Korica geeft een lange en hoge pass. Gutarowski is nu in balbezit. Morais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morais krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kis-Molnár passt de bal zonder na te denken. Daar is Munhoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munhoz geeft de bal voor. Pazio rent richting de bal. Pazio haalt uit met een fantastische trap. Gulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 37%, FC Susanne 63%.
Orły z Łukowa - FC Susanne 0:1

46e minuut.
Munhoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borba komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tzemtibis passt de bal zonder na te denken. Liszek rent richting de bal. Airinei verovert de bal door een tackle van achteren. Airinei draait met de bal, schiet en ... Gulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły z Łukowa - FC Susanne 1:1

70e minuut.
Tzemtibis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzemtibis geeft de bal voor. Poggi probeert de bal met de borst te controleren. Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio draait met de bal, schiet en ... Gulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski passt de bal met de wreef. Świtalski geeft de bal voor. Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Morais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tzemtibis onderschept slim de pass. Tzemtibis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Choutka de bal. Pazio is nu in balbezit. Pazio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Komlosi met een snelle inworp. Choutka controleert de bal met de borst. Airinei begaat een overtreding. Airinei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 25%, FC Susanne 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły z Łukowa - FC Susanne 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Gidoš komt het veld opgelopen. Preste komt het veld opgelopen. Carpentier komt het veld opgelopen. Zaralis komt het veld opgelopen. Pérez Costa komt het veld opgelopen.

92e minuut.
Carpentier met een sublieme pass. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa speelt de bal door. Preste is nu in balbezit. Preste draait met de bal, schiet en ... Sarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Costa rent richting de bal. Pérez Costa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Głodowski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pérez Costa zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preste springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

94e minuut.
Carpentier probeert naar een medespeler te passen. Pérez Costa heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Costa speelt de bal door. Daar is Preste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

99e minuut.
Carpentier met een snelle inworp. Gidoš is nu in balbezit. Zaralis probeert naar een medespeler te passen. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Tzemtibis is nu in balbezit. Pérez Costa onderschept slim de pass. Pérez Costa passt de bal in één keer door. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 59%, FC Susanne 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły z Łukowa - FC Susanne 1:1

111e minuut.
Borba probeert de bal met de borst te controleren. Borba met een sublieme pass. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár geeft een lange en hoge pass. Airinei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Susanne 2:1

114e minuut.
Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa geeft de bal voor. Daar is Ioan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gidoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidoš schiet op doel. Sarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

120e minuut.
Poggi rent richting de bal. Poggi geeft een lange en hoge pass. Preste bereikt de bal nog maar net als eerste. Preste haalt uit met een fantastische trap. Sarnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły z Łukowa - FC Susanne 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 65%, FC Susanne 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły z Łukowa - FC Susanne 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Gidoš neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sarnik bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Pazio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Susanne 3:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Preste neemt zijn aanloop. Sarnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły z Łukowa - FC Susanne 3:3
---
Airinei neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Carpentier neemt de penalty, wat een uithaal! Sarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kis-Molnár neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Susanne 4:3
---
Zaralis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Huras neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Susanne 5:3
---