Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GórnikZabrze Naprzód Ostrowy
433 Tactiek WIE300_4.2
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 54.4
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Toncu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciesielski met de inworp. Łukasiak rent richting de bal. Łukasiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Maciaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gzowski rent richting de bal. Maciaszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gzowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gzowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
de Rondônia is nu in balbezit. de Rondônia passt de bal in één keer door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Numpaque onderschept slim de pass. Numpaque passt de bal zonder na te denken. Daar is Gzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki draait met de bal, schiet en ... Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
de Rondônia geeft een lange en hoge pass. Molus probeert naar een medespeler te passen. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Jonak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 0:1

20e minuut.
de Rondônia geeft de bal voor. Linhares is nu in balbezit. Met opzet legt Sibik zijn tegenspeler op de grond. Sibik krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sobolewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędzierski met een snelle inworp. Linhares is nu in balbezit. Linhares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Koń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciesielski met een snelle inworp. Łukasiak is nu in balbezit. Łukasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sobolewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strand met een snelle inworp. Linhares rent richting de bal. Linhares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sibik rent richting de bal. Przywóski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sibik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sibik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 0:2

28e minuut.
Buba speelt de bal door. Łukasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiak passt de bal zonder na te denken. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Linhares met een sublieme pass. Buczacki speelt de bal door. Gzowski rent richting de bal. Gzowski draait met de bal, schiet en ... Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 0:3

41e minuut.
Gzowski is nu in balbezit. Maciaszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gzowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gzowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 64%, Naprzód Ostrowy 36%.
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 0:4

46e minuut.
Łukasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski begaat een overtreding. Łukasiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sibik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Maciaszek kopt de bal weg. Sobolewski speelt de bal door. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel. Jonak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 0:5

50e minuut.
Linhares verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolewski geeft een lange en hoge pass. Łukasiak rent richting de bal. Gzowski rent richting de bal. Gzowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Półtorak probeert naar een medespeler te passen. Numpaque met een sublieme pass. Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Toncu met een sublieme pass. Kędzierski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobolewski. Sobolewski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski passt de bal zonder na te denken. Linhares is nu in balbezit. Linhares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Toncu speelt de bal door. Angelescu heeft problemen om de bal te vangen. Buczacki speelt de bal door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kędzierski passt de bal in één keer door. Sobolewski onderschept slim de pass. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel. Sojovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 1:5

87e minuut.
Klungelig pakt Sibik de bal. Toncu speelt de bal door. Półtorak speelt de bal door. Przywóski rent richting de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GórnikZabrze 49%, Naprzód Ostrowy 51%.
FC GórnikZabrze - Naprzód Ostrowy 1:5