Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STAL Opole FKS 1939 STAL MIELEC**
ALL Deff Kontra Tactiek kosa
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen good


7e minuut.
Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen speelt de bal door. Dobroměřický is nu in balbezit. Dobroměřický schiet op doel. Kurnatowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Urbanek de bal. Rolland rent richting de bal. Rolland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:1

12e minuut.
Dobroměřický met een sublieme pass. Rolland rent richting de bal. Rolland haalt uit met een fantastische trap. Urbanek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurnatowski trapt de bal weg. Skitek kopt de bal weg. Dobroměřický is nu in balbezit. Vasiliu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 72%, FKS 1939 STAL MIELEC** 28%.
STAL Opole - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

48e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar onderschept slim de pass. Skitek verovert de bal door een tackle van achteren. Skitek geeft een lange en hoge pass. Dobroměřický maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chruszcz geeft een hoge lob. Talar is nu in balbezit. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen geeft een hoge lob. Rolland krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
İlalan passt de bal met de wreef. Lotti is nu in balbezit. Lotti met een sublieme pass. Rolland rent richting de bal. Rolland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mosqueda geeft de bal voor. Kolga kopt de bal weg. Daar is Talar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobroměřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Talar passt de bal zonder na te denken. Skitek heeft problemen om de bal te vangen. Skitek probeert naar een medespeler te passen. Lotti rent richting de bal. Lotti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurnatowski met een harde bal richting middenveld. Petcu kopt de bal weg. Dobroměřický is nu in balbezit. Dobroměřický schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Talar heeft problemen om de bal te vangen. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Dobroměřický rent richting de bal. Dobroměřický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dombai is nu in balbezit. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu passt de bal zonder na te denken. Lotti rent richting de bal. Lotti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Lotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lotti speelt de bal door. Wojtarowicz is nu in balbezit. Rolland onderschept slim de pass. Rolland schiet op doel. Kurnatowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Mosqueda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lotti is nu in balbezit. Lotti heeft problemen om de bal te vangen. Lotti passt de bal in één keer door. Dobroměřický rent richting de bal. Dobroměřický draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:3

89e minuut.
Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal met de wreef. Dobroměřický bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroměřický haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 75%, FKS 1939 STAL MIELEC** 25%.
STAL Opole - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:3