Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Łomianki spike
inna Tactiek 1i
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
31 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 47.3
formidable Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman met een sublieme pass. Łątek is nu in balbezit. Łątek geeft een lange en hoge pass. Pingiewko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Števanja passt de bal zonder na te denken. Mahé met een sublieme pass. Korczak rent richting de bal. Korczak geeft een hoge lob. İnönü krijgt zijn hoofd ertegen. Śmigiel bokst de bal weg.

16e minuut.
Conoscitore met een sublieme pass. Števanja is nu in balbezit. Števanja passt de bal met de wreef. Daar is İnönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İnönü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Estrela probeert naar een medespeler te passen. Łątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątek geeft een hoge lob. Pingiewko springt en kopt de bal. Wyczułkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Korczak onderschept slim de pass. Korczak geeft de bal voor. Karik kopt de bal weg. Soini rent richting de bal. Soini haalt uit met een fantastische trap. Śmigiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü draait met de bal, schiet en ... Śmigiel bokst de bal weg.

23e minuut.
Karik geeft een hoge lob. Inworp. Števanja met een snelle inworp. İnönü is nu in balbezit. İnönü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
İnönü is nu in balbezit. Lipiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İnönü raakt geblesseerd tijdens het duel. Števanja met een snel genomen vrije trap. Korczak kopt de bal weg. Soini is nu in balbezit. Soini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Zaman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczak met een sublieme pass. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - spike 1:0

27e minuut.
Mahé rent richting de bal. Mahé passt de bal met de wreef. İnönü rent richting de bal. İnönü draait met de bal, schiet en ... Śmigiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - spike 2:0

37e minuut.
Korczak probeert naar een medespeler te passen. Soini rent richting de bal. Soini met een sublieme pass. İnönü is nu in balbezit. İnönü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Conoscitore is nu in balbezit. Conoscitore passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korczak de bal. Korczak geeft een lange en hoge pass. İnönü maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 30%, spike 70%.
KS Łomianki - spike 2:0

47e minuut.
Korczak met een sublieme pass. Mahé rent richting de bal. Zaman begaat een overtreding. Zaman krijgt een gele kaart. Mahé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grosso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak geeft de bal voor. İnönü maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mahé kopt de bal weg. Klungelig pakt Soini de bal. Karpowicz rent richting de bal. Soini onderschept slim de pass. Soini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kwasiborski met een sublieme pass. Korczak is nu in balbezit. Korczak speelt de bal door. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grosso heeft problemen om de bal te vangen. Estrela is nu in balbezit. Grosso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grosso krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Števanja is nu in balbezit. Števanja met een sublieme pass. İnönü is nu in balbezit. İnönü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - spike 3:0

70e minuut.
Conoscitore probeert naar een medespeler te passen. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé met een sublieme pass. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso geeft een lange en hoge pass. İnönü is nu in balbezit. İnönü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - spike 4:0

83e minuut.
Łątek verovert de bal door een tackle van achteren. Łątek met een sublieme pass. Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
İnönü heeft problemen om de bal te vangen. Števanja bereikt de bal nog maar net als eerste. Števanja geeft een lange en hoge pass. Soini rent richting de bal. Soini draait met de bal, schiet en ... Śmigiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Karpowicz de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korczak zal de hoekschop nemen. Karik kopt de bal weg. İnönü heeft problemen om de bal te vangen. İnönü haalt uit met een fantastische trap. Śmigiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - spike 5:0

87e minuut.
Števanja is nu in balbezit. Števanja geeft een hoge lob. Soini is nu in balbezit. Soini schiet op doel. Śmigiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - spike 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 37%, spike 63%.
KS Łomianki - spike 6:0