Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realowczary Las Cubanos
jaro2 Tactiek cubanczyk
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 62.5
matig Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Zyguła is nu in balbezit. Zyguła geeft een lange en hoge pass. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato haalt uit met een fantastische trap. Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Shchelbanov geeft een hoge lob. Graniczka speelt de bal door. Puda probeert naar een medespeler te passen. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła haalt uit met een fantastische trap. Dragan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zyguła passt de bal zonder na te denken. Coma is nu in balbezit. Coma probeert naar een medespeler te passen. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Karvlemu verovert de bal door een tackle van achteren. Karvlemu met een sublieme pass. Coma probeert naar een medespeler te passen. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato draait met de bal, schiet en ... Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła schiet op doel. Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Puda passt de bal met de wreef. Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooper geeft de bal voor. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Grylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi maakt een afschuwelijke overtreding. Bernardi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Riedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi onderschept slim de pass. Bernardi probeert naar een medespeler te passen. Bennato is nu in balbezit. Bennato schiet op doel. Dragan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zyguła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shchelbanov de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karvlemu neemt de hoekschop. Bennato krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Puda passt de bal in één keer door. Graniczka probeert naar een medespeler te passen. Coma is nu in balbezit. Bennato rent richting de bal. Bennato haalt uit met een fantastische trap. Dragan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Graniczka speelt de bal door. Bennato is nu in balbezit. Coma probeert naar een medespeler te passen. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bernardi is nu in balbezit. Bernardi passt de bal zonder na te denken. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła haalt uit met een fantastische trap. Dragan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:1

38e minuut.
Bernardi onderschept slim de pass. Bernardi probeert naar een medespeler te passen. Bennato rent richting de bal. Bennato haalt uit met een fantastische trap. Dragan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:2

39e minuut.
Bennato rent richting de bal. Met opzet legt Shchelbanov zijn tegenspeler op de grond. Bennato raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernardi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bennato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:3

43e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Ołówek geeft de bal voor. Grylewski kopt de bal weg. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dragan trapt de bal weg. Bernardi kopt de bal weg. Zyguła rent richting de bal. Zyguła draait met de bal, schiet en ... Dragan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 74%, Las Cubanos 26%.
realowczary - Las Cubanos 0:4

51e minuut.
Dragan met een harde bal richting middenveld. Bernardi kopt de bal weg. Shchelbanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato haalt uit met een fantastische trap. Dragan bokst de bal weg. Klungelig pakt Shchelbanov de bal. Bennato is nu in balbezit. Bennato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:5

53e minuut.
Bernardi geeft een lange en hoge pass. Karvlemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvlemu passt de bal zonder na te denken. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bennato is nu in balbezit. Bennato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:6

57e minuut.
Braconnie probeert naar een medespeler te passen. Bennato kopt de bal weg. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel. Dragan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cooper kopt de bal weg. Karvlemu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karvlemu passt de bal in één keer door. Daar is Bennato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:7

67e minuut.
Kotlarski is nu in balbezit. Coma onderschept slim de pass. Coma geeft de bal voor. Bennato is nu in balbezit. Bennato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:8

71e minuut.
Puda met een snelle inworp. Karvlemu met een sublieme pass. Puda speelt de bal door. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła haalt uit met een fantastische trap. Dragan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Piwowarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Karvlemu probeert naar een medespeler te passen. Bennato is nu in balbezit. Bennato draait met de bal, schiet en ... Dragan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Bernardi kopt de bal weg. Bennato is nu in balbezit. Shchelbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła onderschept slim de pass. Zyguła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dragan trapt de bal weg. Bernardi kopt de bal weg. Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła draait met de bal, schiet en ... Dragan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:9

78e minuut.
Bernardi passt de bal in één keer door. Karvlemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvlemu passt de bal zonder na te denken. Bennato is nu in balbezit. Bennato draait met de bal, schiet en ... Dragan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Shchelbanov geeft de bal voor. Inworp. Coma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zyguła controleert de bal met de borst. Zyguła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Bennato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karvlemu is nu in balbezit. Bennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennato draait met de bal, schiet en ... Dragan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:10

86e minuut.
Dragan speelt de bal door. Bernardi speelt de bal door. Coma speelt de bal door. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Las Cubanos 0:11

89e minuut.
Bernardi passt de bal in één keer door. Dymion verovert de bal door een tackle van achteren. Karvlemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvlemu geeft een hoge lob. Bennato krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 75%, Las Cubanos 25%.
realowczary - Las Cubanos 0:11