Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Pomeranian Zemborzyn Galacticos
VA1 Tactiek Moja 2 off
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 58.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi geeft de bal voor. Czerwiec rent richting de bal. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kulas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hašek rent richting de bal. Hašek geeft de bal voor. Rembisz springt en kopt de bal. Galinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Pomeranian - Zemborzyn Galacticos 0:1

29e minuut.
Pavlovský passt de bal in één keer door. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambronero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kłos passt de bal zonder na te denken. Pavlovský is nu in balbezit. Pavlovský passt de bal met de wreef. Butelschi is nu in balbezit. Butelschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Guzina passt de bal zonder na te denken. Butelschi is nu in balbezit. Butelschi passt de bal zonder na te denken. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Pomeranian 48%, Zemborzyn Galacticos 52%.
West Pomeranian - Zemborzyn Galacticos 0:1

49e minuut.
Kłos rent richting de bal. Mazur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłos raakt geblesseerd tijdens het duel. Cambronero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rembisz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ruzak speelt de bal door. Sądel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak rent richting de bal. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu schiet op doel. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Misić geeft een hoge lob. Pîrvu krijgt zijn hoofd ertegen. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Sądel met een sublieme pass. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
West Pomeranian - Zemborzyn Galacticos 1:1

76e minuut.
Inworp. Guzina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pohl de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brhel heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pohl. Pohl krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mazur controleert de bal met de borst. Mazur geeft de bal voor. Kulas kopt de bal weg. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos schiet op doel. Galinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Ligato bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
West Pomeranian - Zemborzyn Galacticos 1:2

88e minuut.
Kłos kopt de bal weg. Kulas rent richting de bal. Kulas speelt de bal door. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Pomeranian 51%, Zemborzyn Galacticos 49%.
West Pomeranian - Zemborzyn Galacticos 1:2