Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:40
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Gancarz
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22809
KP Wołów Black&White
2018 new Tactiek 5d
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 19
36.3 gemiddelde waardering 48.1
good Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Archip rent richting de bal. Archip geeft de bal voor. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:1

4e minuut.
Archip geeft een lange en hoge pass. Wiejowski kopt de bal weg. Vicente is nu in balbezit. Vicente draait met de bal, schiet en ... Mrowiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:2

7e minuut.
Archip geeft de bal voor. Wiejowski is nu in balbezit. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer passt de bal met de wreef. Vicente is nu in balbezit. Senko bereikt de bal nog maar net als eerste. Senko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pumba onderschept slim de pass. Pumba passt de bal met de wreef. Bayer met een sublieme pass. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski geeft een hoge lob. Daar is Jarocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymała haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Archip geeft een hoge lob. Cahen geeft een hoge lob. Szymała kopt de bal weg. Vicente rent richting de bal. Vicente schiet op doel. Mrowiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 50%, Black&White 50%.
KP Wołów - Black&White 0:2

48e minuut.
Daar is Della Scala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip geeft een hoge lob. Vicente is nu in balbezit. Vicente schiet op doel. Mrowiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojewoda met de inworp. Archip is nu in balbezit. Della Scala verovert de bal door een tackle van achteren. Della Scala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Szymała is nu in balbezit. Szymała geeft een lange en hoge pass. Vicente is nu in balbezit. Vicente schiet op doel. Mrowiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:4

57e minuut.
Cubillos is nu in balbezit. Pumba verovert de bal door een tackle van achteren. Pumba geeft de bal voor. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Mrowiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt Bayer de bal. Bayer passt de bal met de wreef. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Mrowiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:5

74e minuut.
Wiejowski rent richting de bal. Senko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:6

76e minuut.
Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer geeft een hoge lob. Wojewoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. Mrowiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:7

82e minuut.
Putramentas rent richting de bal. Birardi is nu in balbezit. Birardi geeft een lange en hoge pass. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szymała geeft een lange en hoge pass. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski geeft de bal voor. Senko bereikt de bal nog maar net als eerste. Senko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Wołów - Black&White 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Wołów 55%, Black&White 45%.
KP Wołów - Black&White 0:8