Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danka`s Team Lechia Mysłowice
spadkowa_2021 Tactiek fantastico 2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
48 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Dubajić kopt de bal weg. Daar is Czwonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Andrés geeft een lange en hoge pass. Chrchola rent richting de bal. Chrchola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Chrchola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valter rent richting de bal. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:1

21e minuut.
Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Kola rent richting de bal. Kola passt de bal zonder na te denken. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński schiet op doel. Wieża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Quiroz neemt vlug de vrije trap. Gaspar is nu in balbezit. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola schiet op doel. Wieża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:2

27e minuut.
Daar is Gordinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal onderschept slim de pass. Vidal geeft de bal voor. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Morgan geeft een lange en hoge pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal speelt de bal door. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gaspar rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quiroz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaspar krijgt zijn hoofd ertegen. Wieża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:3

40e minuut.
Astiazarain geeft de bal voor. Tržil probeert de bal met de borst te controleren. Quiroz met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaspar rent richting de bal. Gaspar geeft een hoge lob. Chrchola maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt de Andrés de bal. Ochroński rent richting de bal. Ochroński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de Andrés de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:4

45e minuut.
van der Moot geeft een hoge lob. Czwonka probeert de bal aan de voet te houden. Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danka`s Team 53%, Lechia Mysłowice 47%.
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:4

48e minuut.
Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan speelt de bal door. Quiroz met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Wieża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gordinho onderschept slim de pass. Gordinho geeft de bal voor. Chrchola rent richting de bal. Chrchola schiet op doel. Wieża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kola is nu in balbezit. Kola schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:5

55e minuut.
Kola probeert naar een medespeler te passen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola probeert naar een medespeler te passen. Gordinho rent richting de bal. Gordinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dubajić passt de bal in één keer door. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka passt de bal zonder na te denken. Ochroński rent richting de bal. Ochroński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Quiroz kopt de bal weg. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola probeert naar een medespeler te passen. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dubajić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal met een snelle inworp. Hryciuk controleert de bal met de borst. Hryciuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Morgan met een sublieme pass. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Moot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van der Moot krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dubajić onderschept slim de pass. Czwonka is nu in balbezit. Daar is Czwonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka geeft een lange en hoge pass. Chrchola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Czwonka rent richting de bal. Czwonka passt de bal in één keer door. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:6

82e minuut.
Klungelig pakt Vidal de bal. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka passt de bal zonder na te denken. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński schiet op doel. Wieża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kola rent richting de bal. Kola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:7

85e minuut.
Gordinho geeft een lange en hoge pass. Kola kopt de bal weg. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Wieża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:8

86e minuut.
Chrchola passt de bal met de wreef. Kola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz geeft een hoge lob. Chrchola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:9

89e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Kola rent richting de bal. Kola geeft een hoge lob. Ochroński rent richting de bal. Ochroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danka`s Team 54%, Lechia Mysłowice 46%.
Danka`s Team - Lechia Mysłowice 0:9