Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zgierskie Diabły Nadzieja Matką
Autobus Tactiek a433 mod 1
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Suárez geeft de bal voor. Skrobowski kopt de bal weg. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Parra trapt de bal weg van het doel. Taulats kopt de bal weg. Suárez rent richting de bal. Reisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Reisinger onderschept slim de pass. Łuczywek speelt de bal door. Daar is Adámek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Prys passt de bal in één keer door. Adámek is nu in balbezit. Adámek passt de bal in één keer door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zuluaga kopt de bal weg. Prys heeft problemen om de bal te vangen. Prys passt de bal met de wreef. Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Trębicki met de inworp. Taulats is nu in balbezit. Adámek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taulats is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śmiglewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Adámek verovert de bal door een tackle van achteren. Adámek passt de bal in één keer door. Cugowski met een sublieme pass. Paranghel heeft problemen om de bal te vangen. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski speelt de bal door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Parra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 0:1

42e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Met opzet legt Żygowski zijn tegenspeler op de grond. Wąpierz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cugowski met een snel genomen vrije trap. Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Adámek is nu in balbezit. Trębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Taulats met een snelle inworp. Zuluaga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Reisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reisinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 70%, Nadzieja Matką 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 1:1

46e minuut.
Escrivà komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga speelt de bal door. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger draait met de bal, schiet en ... Kavkazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 2:1

55e minuut.
Suárez onderschept slim de pass. Suárez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kmet de bal. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Früchtl komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Prys met een sublieme pass. Früchtl rent richting de bal. Zuluaga maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zuluaga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zuluaga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Reisinger kopt de bal weg. Paranghel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kmet is nu in balbezit. Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Prys speelt de bal door. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski geeft een hoge lob. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen. Parra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 71%, Nadzieja Matką 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Zagajewski komt het veld opgelopen. Ludewig komt het veld opgelopen.

92e minuut.
Früchtl is nu in balbezit. Früchtl speelt de bal door. Skrobowski probeert naar een medespeler te passen. Ludewig is nu in balbezit. Ludewig haalt uit met een fantastische trap. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skrobowski geeft een hoge lob. Daar is Taulats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludewig is nu in balbezit. Ludewig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

94e minuut.
Escrivà geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagajewski met een snelle inworp. Cugowski heeft problemen om de bal te vangen. Cugowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Escrivà is nu in balbezit. Ludewig onderschept slim de pass. Ludewig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 2:3

101e minuut.
Escrivà bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrivà geeft een lange en hoge pass. Cugowski kopt de bal weg. Ludewig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludewig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

102e minuut.
Cugowski kopt de bal weg. Ludewig is nu in balbezit. Kmet is nu in balbezit. Ludewig verovert de bal door een tackle van achteren. Ludewig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Früchtl met een sublieme pass. Ludewig bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski is nu in balbezit. Ludewig onderschept slim de pass. Ludewig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 83%, Nadzieja Matką 17%.
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 2:3

108e minuut.
Ludewig passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Früchtl de bal. Früchtl probeert naar een medespeler te passen. Ludewig rent richting de bal. Ludewig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

113e minuut.
Taulats probeert naar een medespeler te passen. Ludewig is nu in balbezit. Spurna rent richting de bal. Ludewig verovert de bal door een tackle van achteren. Ludewig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

114e minuut.
Klungelig pakt May de bal. May geeft een hoge lob. Cugowski speelt de bal door. Ludewig heeft problemen om de bal te vangen. Ludewig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Parra trapt de bal weg. Taulats kopt de bal weg. Suárez speelt de bal door. Ludewig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludewig haalt uit met een fantastische trap. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierskie Diabły 75%, Nadzieja Matką 25%.
Zgierskie Diabły - Nadzieja Matką 2:3