Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLS Iskra Iskrzynia adriamagd
Normal Tactiek rt
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten outstanding
good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Google da Silva passt de bal zonder na te denken. Lin is nu in balbezit. Lin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özkelleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkelleci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:1

11e minuut.
Özkelleci heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders is nu in balbezit. Barberà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mijnders is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özkelleci neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:2

14e minuut.
Lin is nu in balbezit. Lin speelt de bal door. Özkelleci heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:3

20e minuut.
del Valle onderschept slim de pass. del Valle speelt de bal door. Sieber probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Depp onderschept slim de pass. Depp geeft een hoge lob. Özkelleci met een sublieme pass. Mijnders rent richting de bal. Mijnders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
del Valle geeft een lange en hoge pass. Inworp. Larrañaga met de inworp. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci geeft een lange en hoge pass. Kapala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:4

36e minuut.
Battaglini met een sublieme pass. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu met een sublieme pass. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Larrañaga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wnęk de bal onder controle te krijgen. Lin geeft een lange en hoge pass. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 58%, adriamagd 42%.
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:4

46e minuut.
Wojtaszak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Google da Silva met een sublieme pass. Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkelleci rent richting de bal. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Sieber onderschept slim de pass. Sieber geeft een lange en hoge pass. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:5

61e minuut.
Micu geeft een hoge lob. Klungelig pakt del Valle de bal. Sieber probeert naar een medespeler te passen. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Paniagua geeft een hoge lob. del Valle kopt de bal weg. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulloa komt het veld opgelopen. Butulescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Johanovský komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Google da Silva met een sublieme pass. del Valle rent richting de bal. Özkelleci verovert de bal door een tackle van achteren. Özkelleci draait met de bal, schiet en ... Wojtaszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Glinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Google da Silva met de inworp. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber geeft een lange en hoge pass. Wojtaszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Raicu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Paniagua verovert de bal door een tackle van achteren. Paniagua geeft de bal voor. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Larrañaga probeert naar een medespeler te passen. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders onderschept slim de pass. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap. Wojtaszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders geeft een hoge lob. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:7

85e minuut.
Lin speelt de bal door. Micu rent richting de bal. Micu geeft de bal voor. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci geeft de bal voor. Wojtaszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Google da Silva met de inworp. Sieber geeft een lange en hoge pass. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLS Iskra Iskrzynia 65%, adriamagd 35%.
KLS Iskra Iskrzynia - adriamagd 0:8