Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąbrowa Górnicza Ciuliki Ngine Sopot
5-2-3 Tactiek fpierdulerio
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 60.6
zeer goed Schieten uitmuntend
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Fudali passt de bal in één keer door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft de bal voor. Dynak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Drtil heeft problemen om de bal te vangen. Semler is nu in balbezit. Semler schiet op doel. Bambrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

13e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Drtil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski onderschept slim de pass. Dynak is nu in balbezit. Dynak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 0:2

18e minuut.
Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda geeft de bal voor. Semler kopt de bal weg. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Domagalski speelt de bal door. Ağabalayev kopt de bal weg. Daar is Dynak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Bertolini bokst de bal weg.

21e minuut.
Tajchman geeft een hoge lob. Wąpierz kopt de bal weg. Bożym heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz speelt de bal door. Bożym rent richting de bal. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg.

25e minuut.
Medina kopt de bal weg. Sepsey is nu in balbezit. Sepsey passt de bal in één keer door. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Medina controleert de bal met de borst. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 0:3

27e minuut.
Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wąpierz. Wąpierz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Medina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marciniszyn is nu in balbezit. Życki verovert de bal door een tackle van achteren. Życki schiet op doel. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Drtil bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler onderschept slim de pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 0:4

32e minuut.
Wąpierz passt de bal met de wreef. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal met de wreef. Semler rent richting de bal. Semler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wąpierz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fudali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudali geeft een lange en hoge pass. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 78%, Ciuliki Ngine Sopot 22%.
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 0:4

60e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz passt de bal zonder na te denken. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. Bertolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 0:5

63e minuut.
Medina onderschept slim de pass. Medina geeft een lange en hoge pass. Życki rent richting de bal. Życki schiet op doel. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 1:5

65e minuut.
Silvestre geeft een lange en hoge pass. Semler kopt de bal weg. Tajchman heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Bertolini bokst de bal weg.

67e minuut.
Wąpierz passt de bal met de wreef. Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda geeft de bal voor. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg. Bambrowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 1:6

74e minuut.
Oswos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Marciniszyn neemt vlug de vrije trap. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 1:7

75e minuut.
Vila geeft een hoge lob. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütő probeert naar een medespeler te passen. Dynak heeft problemen om de bal te vangen. Dynak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Tajchman kopt de bal weg. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Bertolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 73%, Ciuliki Ngine Sopot 27%.
Dąbrowa Górnicza - Ciuliki Ngine Sopot 1:8