Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Umbriaga 2024 FC Umbertos
532 Tactiek taksa 442a
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten excellent
adequate Passen solid
weak Verdedigen very good


6e minuut.
Zioło onderschept slim de pass. Zioło geeft de bal voor. Guillén kopt de bal weg. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Poulsen rent richting de bal. Widłak begaat een overtreding. Poulsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Arnautović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blaut kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - FC Umbertos 0:1

12e minuut.
Poulsen kopt de bal weg. Blaut rent richting de bal. Fay probeert naar een medespeler te passen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Vendrami bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - FC Umbertos 0:2

13e minuut.
Pielesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şeitan rent richting de bal. Şeitan passt de bal met de wreef. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Andrzejewski is nu in balbezit. Poulsen onderschept slim de pass. Poulsen probeert naar een medespeler te passen. Blaut rent richting de bal. Blaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay speelt de bal door. Şeitan geeft een hoge lob. Blaut is nu in balbezit. Blaut haalt uit met een fantastische trap. Vendrami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poulsen neemt de hoekschop. Teodoru springt en kopt de bal. Vendrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sorin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pieniek de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ege passt de bal met de wreef. Fay is nu in balbezit. Fay speelt de bal door. Blaut rent richting de bal. Blaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Poulsen speelt de bal door. Şeitan met een sublieme pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Vendrami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - FC Umbertos 0:3

44e minuut.
Poulsen rent richting de bal. Poulsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobre de bal. Blaut rent richting de bal. Blaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Umbriaga 2024 63%, FC Umbertos 37%.
KS Umbriaga 2024 - FC Umbertos 0:3

48e minuut.
Fay kopt de bal weg. Daar is Pieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - FC Umbertos 0:4

50e minuut.
Salvat is nu in balbezit. Blaut onderschept slim de pass. Blaut passt de bal met de wreef. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Vendrami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Pieniek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şeitan met de inworp. Fay rent richting de bal. Fay geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Blaut springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay geeft een hoge lob. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Vendrami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Umbriaga 2024 - FC Umbertos 0:5

58e minuut.
Blaut is nu in balbezit. Fay rent richting de bal. Fay passt de bal zonder na te denken. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. Vendrami bokst de bal weg.

66e minuut.
Poulsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cierzniak rent richting de bal. Cierzniak geeft een lange en hoge pass. Turri rent richting de bal. Turri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén speelt de bal door. Klungelig pakt Blaut de bal. Fay geeft een lange en hoge pass. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Poulsen is nu in balbezit. Andrzejewski is nu in balbezit. Poulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Poulsen geeft een hoge lob. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal. Vendrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Fay passt de bal zonder na te denken. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan met een sublieme pass. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Vendrami bokst de bal weg.

89e minuut.
Blaut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mojzesowicz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Poulsen speelt de bal door. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz passt de bal met de wreef. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Umbriaga 2024 74%, FC Umbertos 26%.
KS Umbriaga 2024 - FC Umbertos 0:5