Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wycisk Elektrociepłownia Pewex
41212 Tactiek Do przodu
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


15e minuut.
Uglješa passt de bal in één keer door. Jachacz rent richting de bal. Jachacz passt de bal zonder na te denken. Banovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banovas draait met de bal, schiet en ... Rákos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Heinzelmann rent richting de bal. Troester begaat een overtreding. Heinzelmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Monagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çallı springt en kopt de bal. Cabanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Çallı passt de bal met de wreef. Hiszpański is nu in balbezit. Troester begaat een overtreding. Troester krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Troester speelt de bal door. Kallioniemi is nu in balbezit. Kallioniemi passt de bal in één keer door. Jachacz rent richting de bal. Jachacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Çallı rent richting de bal. Troester begaat een overtreding. Çallı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Çallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea is nu in balbezit. Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycisk 62%, Elektrociepłownia Pewex 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wycisk - Elektrociepłownia Pewex 0:0

46e minuut.
Lozza komt het veld opgelopen. Mudonja komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Heinzelmann rent richting de bal. Vepštas probeert naar een medespeler te passen. Kallioniemi probeert naar een medespeler te passen. Lozza is nu in balbezit. Lozza draait met de bal, schiet en ... Rákos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudonja haalt uit met een fantastische trap. Rákos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Lozza passt de bal in één keer door. Wiadro rent richting de bal. Wiadro geeft een hoge lob. Uglješa rent richting de bal. Uglješa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pączko komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Monagas rent richting de bal. Lozza onderschept slim de pass. Lozza speelt de bal door. Mudonja rent richting de bal. Mudonja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Heinzelmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kałusek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycisk 65%, Elektrociepłownia Pewex 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wycisk - Elektrociepłownia Pewex 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Atanasov verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasov geeft een lange en hoge pass. Wiadro kopt de bal weg. Lozza rent richting de bal. Lozza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wycisk - Elektrociepłownia Pewex 0:1

101e minuut.
Daar is Kadusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudonja is nu in balbezit. Lozza rent richting de bal. Mudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudonja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycisk 63%, Elektrociepłownia Pewex 37%.
Wycisk - Elektrociepłownia Pewex 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wycisk 58%, Elektrociepłownia Pewex 42%.
Wycisk - Elektrociepłownia Pewex 0:1