Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz FC Chełmek
Diament Atak RR Tactiek ultimate safe
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
54 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten poor
weak Passen solid
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Rasobov is nu in balbezit. Rasobov geeft een hoge lob. Peraza kopt de bal weg. Daar is Računica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Računica draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Takáts speelt de bal door. Peraza is nu in balbezit. Peraza passt de bal zonder na te denken. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 1:0

6e minuut.
Inworp. Takáts met een snelle inworp. Kebab is nu in balbezit. Kebab haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 2:0

9e minuut.
Pulpescu met een sublieme pass. Dib Padão met een sublieme pass. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 3:0

10e minuut.
Skosogorienko verovert de bal door een tackle van achteren. Dib Padão probeert naar een medespeler te passen. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 4:0

13e minuut.
Zarzeczny speelt de bal door. Mikrus kopt de bal weg. Takáts probeert de bal met de borst te controleren. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Računica is nu in balbezit. Računica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 5:0

15e minuut.
Takáts rent richting de bal. Peraza rent richting de bal. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Računica rent richting de bal. Računica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 6:0

16e minuut.
Daar is Badia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badia passt de bal zonder na te denken. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 7:0

17e minuut.
Skosogorienko geeft een hoge lob. Računica is nu in balbezit. Računica passt de bal in één keer door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 8:0

19e minuut.
Inworp. Pulpescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badia speelt de bal door. Peraza rent richting de bal. Peraza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 9:0

22e minuut.
Dib Padão speelt de bal door. Takáts met een sublieme pass. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 10:0

23e minuut.
Pulpescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Badia passt de bal zonder na te denken. Peraza rent richting de bal. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Takáts geeft een hoge lob. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Zarzeczny trapt de bal weg van het doel. Mikrus kopt de bal weg. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Takáts probeert naar een medespeler te passen. Dib Padão is nu in balbezit. Dib Padão passt de bal zonder na te denken. Peraza rent richting de bal. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal aan de voet te houden. Računica rent richting de bal. Računica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 11:0

29e minuut.
Zarzeczny geeft de bal voor. Dib Padão speelt de bal door. Računica is nu in balbezit. Računica draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 12:0

30e minuut.
Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Zarzeczny met een sublieme pass. Mikrus kopt de bal weg. Peraza controleert de bal met de borst. Peraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mikrus kopt de bal weg. Računica kan de bal niet met de borst controleren. Računica speelt de bal door. Peraza is nu in balbezit. Peraza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Takáts geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 13:0

33e minuut.
Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Dib Padão kopt de bal weg. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Dib Padão verovert de bal door een tackle van achteren. Dib Padão speelt de bal door. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica schiet op doel. Zarzeczny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 14:0

38e minuut.
Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dib Padão bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib Padão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 15:0

41e minuut.
Nielssen geeft een hoge lob. Badia met een sublieme pass. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Takáts rent richting de bal. Takáts probeert naar een medespeler te passen. Peraza is nu in balbezit. Peraza schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 16:0

44e minuut.
Skosogorienko met een sublieme pass. Rasobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasobov passt de bal met de wreef. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Računica probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 9%, FC Chełmek 91%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 17:0

47e minuut.
Pulpescu rent richting de bal. Pulpescu geeft een lange en hoge pass. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 18:0

48e minuut.
Kebab is nu in balbezit. Kebab met een sublieme pass. Klungelig pakt Računica de bal. Računica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 19:0

52e minuut.
Računica speelt de bal door. Takáts bereikt de bal nog maar net als eerste. Takáts probeert naar een medespeler te passen. Peraza rent richting de bal. Peraza schiet op doel. Zarzeczny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 20:0

53e minuut.
Skosogorienko kopt de bal weg. Dib Padão bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib Padão speelt de bal door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza schiet op doel. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Takáts bereikt de bal nog maar net als eerste. Takáts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Računica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Računica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 21:0

56e minuut.
Zarzeczny speelt de bal door. Skosogorienko is nu in balbezit. Mikrus verovert de bal door een tackle van achteren. Dib Padão verovert de bal door een tackle van achteren. Dib Padão draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dib Padão rent richting de bal. Dib Padão draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pulpescu met een sublieme pass. Takáts met een sublieme pass. Računica is nu in balbezit. Računica draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 22:0

67e minuut.
Skosogorienko rent richting de bal. Skosogorienko passt de bal zonder na te denken. Rasobov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peraza de bal. Peraza schiet op doel. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Računica rent richting de bal. Računica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 23:0

69e minuut.
Mikrus controleert de bal met de borst. Računica met een sublieme pass. Takáts rent richting de bal. Takáts schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 24:0

74e minuut.
Daar is Dib Padão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikrus is nu in balbezit. Dib Padão onderschept slim de pass. Dib Padão haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 25:0

80e minuut.
Klungelig pakt Rasobov de bal. Rasobov passt de bal in één keer door. Peraza rent richting de bal. Peraza schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Badia is nu in balbezit. Badia met een sublieme pass. Takáts probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peraza de bal. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mikrus rent richting de bal. Skosogorienko rent richting de bal. Dib Padão met een sublieme pass. Računica bereikt de bal nog maar net als eerste. Računica draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peraza rent richting de bal. Peraza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kebab probeert naar een medespeler te passen. Badia met een sublieme pass. Peraza is nu in balbezit. Peraza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 26:0

87e minuut.
Inworp. Takáts met de inworp. Klungelig pakt Peraza de bal. Peraza schiet op doel. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 31%, FC Chełmek 69%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - FC Chełmek 27:0