Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zielone Berety Burdasz Team
Normal Tactiek LuisFigo
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Romaniello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniello geeft de bal voor. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saganas rent richting de bal. Saganas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:1

4e minuut.
Szczepański kopt de bal weg. Yiğiter is nu in balbezit. Yiğiter geeft de bal voor. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy schiet op doel. Gniza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:2

8e minuut.
Sağlamsoy rent richting de bal. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:3

10e minuut.
Romaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Brens is nu in balbezit. Brens passt de bal zonder na te denken. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Omegna is nu in balbezit. Omegna passt de bal met de wreef. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy schiet op doel. Gniza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:4

12e minuut.
Romaniello kopt de bal weg. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy passt de bal met de wreef. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Romaniello geeft de bal voor. Sağlamsoy kopt de bal weg. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel. Gniza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:5

14e minuut.
Sağlamsoy is nu in balbezit. Szczepański rent richting de bal. Sağlamsoy onderschept slim de pass. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:6

16e minuut.
Brens verovert de bal door een tackle van achteren. Brens met een sublieme pass. Saganas probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Araszkiewicz de bal. Pievano is nu in balbezit. Pievano geeft de bal voor. Sağlamsoy probeert de bal met de borst te controleren. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:7

26e minuut.
Romaniello geeft een hoge lob. Băşulescu kopt de bal weg. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:8

27e minuut.
Przyziółkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Leśnik heeft problemen om de bal te vangen. Sağlamsoy onderschept slim de pass. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... Gniza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Brens rent richting de bal. Brens passt de bal in één keer door. Saganas speelt de bal door. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Saganas rent richting de bal. Saganas passt de bal zonder na te denken. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... Gniza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:9

39e minuut.
Brens passt de bal met de wreef. Romaniello rent richting de bal. Romaniello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Saganas is nu in balbezit. Saganas passt de bal met de wreef. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zielone Berety 80%, Burdasz Team 20%.
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:10

46e minuut.
Saganas passt de bal zonder na te denken. Romaniello met een sublieme pass. Ćwieląg rent richting de bal. Sağlamsoy onderschept slim de pass. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft de bal voor. Sağlamsoy is nu in balbezit. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. Gniza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:11

52e minuut.
Romaniello is nu in balbezit. Romaniello passt de bal zonder na te denken. Sağlamsoy heeft problemen om de bal te vangen. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. Gniza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:12

54e minuut.
Mingqi met een snelle inworp. Klungelig pakt Pievano de bal. Pievano geeft een hoge lob. Sağlamsoy probeert de bal met de borst te controleren. Sağlamsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Wilczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saganas speelt de bal door. Romaniello rent richting de bal. Romaniello geeft een hoge lob. Sağlamsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ostaszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pievano met een snelle inworp. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu geeft de bal voor. Gniza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Brens kopt de bal weg. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz rent richting de bal. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pievano onderschept slim de pass. Pievano met een sublieme pass. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:13

62e minuut.
Băşulescu passt de bal zonder na te denken. Romaniello is nu in balbezit. Romaniello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sağlamsoy de bal. Sağlamsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:14

63e minuut.
Leśnik speelt de bal door. Rusinek rent richting de bal. Rusinek speelt de bal door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Omegna verovert de bal door een tackle van achteren. Omegna met een sublieme pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Gniza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:15

66e minuut.
Daar is Leśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniello geeft de bal voor. Daar is Ćwieląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saganas met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Gniza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:16

69e minuut.
Klungelig pakt Brens de bal. Brens schiet op doel. Ostaszewski kopt de bal weg. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:17

73e minuut.
Romaniello onderschept slim de pass. Romaniello geeft een hoge lob. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Gniza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Gniza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:18

76e minuut.
Inworp. Pievano met een snelle inworp. Saganas geeft een hoge lob. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu met een sublieme pass. Sağlamsoy heeft problemen om de bal te vangen. Sağlamsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:19

82e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Saganas probeert naar een medespeler te passen. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy schiet op doel. Gniza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:20

86e minuut.
Pievano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pievano passt de bal in één keer door. Saganas speelt de bal door. Daar is Sağlamsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sağlamsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zielone Berety 83%, Burdasz Team 17%.
KS Zielone Berety - Burdasz Team 0:21