Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk 1930 Gdynia TKKF Promyk Ciechanów
Obrona Tactiek 10.12.23
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigoshvili met een snelle inworp. Sellimi rent richting de bal. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Mirabal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Sellimi passt de bal zonder na te denken. Gigoshvili rent richting de bal. Gigoshvili passt de bal zonder na te denken. Gustavsson onderschept slim de pass. Romo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ergili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sellimi rent richting de bal. Met opzet legt Capitán zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Capitán moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Capitán schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Špirnák geeft een hoge lob. Gustavsson heeft problemen om de bal te vangen. Sellimi rent richting de bal. Sellimi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirabal trapt de bal weg van het doel. Milushev kopt de bal weg. Zocca rent richting de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Purăveţ rent richting de bal. Sze Hong probeert naar een medespeler te passen. Sellimi heeft problemen om de bal te vangen. Gigoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigoshvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ergili is nu in balbezit. Ergili passt de bal met de wreef. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 1:0

27e minuut.
Romo met een sublieme pass. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Mirabal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 2:0

38e minuut.
Gigoshvili passt de bal zonder na te denken. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ probeert naar een medespeler te passen. Zocca rent richting de bal. Zocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 2:1

42e minuut.
Martuciello geeft de bal voor. Inworp. Ergili met een snelle inworp. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi schiet op doel. Mirabal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zocca raakt geblesseerd tijdens het duel. Milushev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szymaniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Young bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 46%, TKKF Promyk Ciechanów 54%.
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 2:1

48e minuut.
Zocca is nu in balbezit. Maruszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zocca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zocca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Young probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 2:2

50e minuut.
Daar is Romo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romo geeft de bal voor. Sellimi rent richting de bal. Sellimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gigoshvili rent richting de bal. Gigoshvili passt de bal met de wreef. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 3:2

65e minuut.
Milushev rent richting de bal. Milushev speelt de bal door. Zocca is nu in balbezit. Zocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 3:3

69e minuut.
Daar is Gigoshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigoshvili geeft een hoge lob. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi draait met de bal, schiet en ... Mirabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 4:3

79e minuut.
Milushev onderschept slim de pass. Milushev speelt de bal door. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krocan de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Romo geeft de bal voor. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Günileri rent richting de bal. Sellimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk 1930 Gdynia 48%, TKKF Promyk Ciechanów 52%.
Bałtyk 1930 Gdynia - TKKF Promyk Ciechanów 4:3