Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Japanese Futbol KS Naftowa
bezpieka Tactiek offensive 2
47% Balbezit 53%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 82
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 52.9
zwak Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Benaset neemt de hoekschop. Techera probeert naar een medespeler te passen. Sermeño kopt de bal weg. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tkachev rent richting de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvador speelt de bal door. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tkachev rent richting de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:2

4e minuut.
Techera geeft de bal voor. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalina rent richting de bal. Kalina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:3

6e minuut.
Inworp. Kalina met de inworp. Salvador speelt de bal door. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sermeño is nu in balbezit. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Techera geeft de bal voor. Vişinescu speelt de bal door. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:4

9e minuut.
Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft de bal voor. Sermeño kopt de bal weg. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:5

10e minuut.
Sermeño met een sublieme pass. Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalina met een sublieme pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Tkachev heeft problemen om de bal te vangen. Tkachev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:6

12e minuut.
Ðalović passt de bal zonder na te denken. Kalina speelt de bal door. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:7

13e minuut.
Techera heeft problemen om de bal te vangen. Techera met een sublieme pass. Salvador kopt de bal weg. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:8

16e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Sermeño kopt de bal weg. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:9

17e minuut.
Salvador is nu in balbezit. Salvador probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:10

18e minuut.
Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:11

19e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Techera speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:12

19e minuut.
Salvador heeft problemen om de bal te vangen. Salvador passt de bal in één keer door. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:13

21e minuut.
Cabarrocas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soto de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalina neemt de hoekschop. Tkachev springt en kopt de bal. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Techera met een sublieme pass. Kalina speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:14

23e minuut.
Salvador probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sermeño de bal. Sermeño speelt de bal door. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Vişinescu de bal. Vişinescu passt de bal in één keer door. Benaset probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tseberopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benaset bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaset draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:15

25e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Piętaszek met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalina met de inworp. Tkachev geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tseberopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:16

27e minuut.
Salvador kopt de bal weg. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño is nu in balbezit. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Techera met een sublieme pass. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño passt de bal in één keer door. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tseberopoulos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:17

30e minuut.
Tkachev met een sublieme pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:18

32e minuut.
Laden speelt de bal door. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:19

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalina zal de hoekschop nemen. Tkachev met een sublieme pass. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Wojtowicz de bal. Sermeño onderschept slim de pass. Sermeño met een sublieme pass. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tkachev rent richting de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kalina speelt de bal door. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:20

38e minuut.
Tkachev passt de bal zonder na te denken. Benaset bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaset geeft een lange en hoge pass. Tkachev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:21

39e minuut.
Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft de bal voor. Benaset bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaset haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kalina met een snelle inworp. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:22

43e minuut.
Salvador probeert de bal met de borst te controleren. Salvador speelt de bal door. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:23

44e minuut.
Tseberopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Tseberopoulos speelt de bal door. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:24

45e minuut.
Inworp. Benaset met de inworp. Salvador rent richting de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 95%, KS Naftowa 5%.
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:24

46e minuut.
Giuriati komt het veld opgelopen. Gutiérrez Robles komt het veld opgelopen. Bray komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Giuriati rent richting de bal. Giuriati probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:25

48e minuut.
Daar is Tkachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkachev met een sublieme pass. Sermeño met een sublieme pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:26

49e minuut.
Tkachev onderschept slim de pass. Tkachev met een sublieme pass. Sermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:27

51e minuut.
Daar is Giuriati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuriati speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:28

52e minuut.
Piętaszek met een sublieme pass. Inworp. Kalina met de inworp. Daar is Tkachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkachev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Techera trapt de bal weg. Gutiérrez Robles kopt de bal weg. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:29

55e minuut.
Giuriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuriati met een sublieme pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:30

56e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Inworp. Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Techera speelt de bal door. Gutiérrez Robles kopt de bal weg. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:31

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalina met een snelle inworp. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:32

60e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Kalina onderschept slim de pass. Kalina passt de bal zonder na te denken. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:33

61e minuut.
Laden is nu in balbezit. Laden geeft een lange en hoge pass. Tseberopoulos kopt de bal weg. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... Techera bokst de bal weg. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:34

62e minuut.
Gutiérrez Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Robles passt de bal met de wreef. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:35

63e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Cacciavillani is nu in balbezit. Cacciavillani geeft een hoge lob. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tkachev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tkachev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:36

66e minuut.
Sermeño met een sublieme pass. Hermann rent richting de bal. Hermann passt de bal met de wreef. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tkachev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:37

70e minuut.
Doeltrap. Techera trapt de bal weg. Sermeño kopt de bal weg. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:38

71e minuut.
Tseberopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:39

74e minuut.
Giuriati is nu in balbezit. Giuriati passt de bal met de wreef. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:40

76e minuut.
Giuriati passt de bal met de wreef. Sermeño heeft problemen om de bal te vangen. Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Tkachev rent richting de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:41

76e minuut.
Kalina met de inworp. Tkachev heeft problemen om de bal te vangen. Tkachev passt de bal in één keer door. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:42

77e minuut.
Kalina met de inworp. Tkachev rent richting de bal. Tkachev geeft een lange en hoge pass. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:43

78e minuut.
Gutiérrez Robles met een sublieme pass. Techera speelt de bal door. Gutiérrez Robles met een sublieme pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:44

80e minuut.
Kalina met een snelle inworp. Gutiérrez Robles rent richting de bal. Gutiérrez Robles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tseberopoulos de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:45

82e minuut.
Piętaszek rent richting de bal. Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina met een sublieme pass. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev schiet op doel. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sermeño speelt de bal door. Daar is Tseberopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:46

83e minuut.
Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos speelt de bal door. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Kalina speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:47

86e minuut.
Cabarrocas rent richting de bal. Gutiérrez Robles onderschept slim de pass. Gutiérrez Robles probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:48

88e minuut.
Tkachev onderschept slim de pass. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tseberopoulos de bal. Sermeño rent richting de bal. Sermeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Techera trapt de bal weg. Gutiérrez Robles kopt de bal weg. Giuriati met een sublieme pass. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:49

90e minuut.
Techera geeft de bal voor. Kalina kopt de bal weg. Klungelig pakt Tseberopoulos de bal. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 96%, KS Naftowa 4%.
Japanese Futbol - KS Naftowa 0:49