Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Niebiescy77 KS Żmigrodzianka
7 Tactiek Główna
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36 gemiddelde waardering 66.5
goed Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Węgrzyn is nu in balbezit. Tănăsoaica rent richting de bal. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:2

8e minuut.
Callewaert probeert naar een medespeler te passen. Spătaru heeft problemen om de bal te vangen. Spătaru probeert naar een medespeler te passen. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth onderschept slim de pass. Neubarth geeft een hoge lob. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:3

13e minuut.
Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta geeft een lange en hoge pass. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn schiet op doel. Chorzeszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:4

16e minuut.
Węgrzyn speelt de bal door. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:5

17e minuut.
Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn passt de bal in één keer door. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert geeft de bal voor. Kufieta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Praski passt de bal in één keer door. Callewaert rent richting de bal. Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Callewaert geeft een hoge lob. Kufieta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Spătaru rent richting de bal. Spătaru passt de bal zonder na te denken. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert schiet op doel. Chorzeszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Callewaert rent richting de bal. Callewaert met een sublieme pass. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:6

23e minuut.
Daar is Siekalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siekalski passt de bal met de wreef. Daar is Kuśmiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Praski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praski passt de bal met de wreef. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Kufieta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tănăsoaica heeft problemen om de bal te vangen. Siekalski onderschept slim de pass. Kufieta heeft problemen om de bal te vangen. Kufieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:7

28e minuut.
Węgrzyn met de inworp. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru passt de bal met de wreef. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn probeert naar een medespeler te passen. Kufieta rent richting de bal. Kufieta schiet op doel. Chorzeszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:8

30e minuut.
Parada speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galatoulas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spătaru is nu in balbezit. Spătaru geeft een hoge lob. Chorzeszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:9

34e minuut.
Praski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kufieta de bal. Kuśmiecki begaat een overtreding. Kufieta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Kuśmiecki trapt de bal weg. Parada kopt de bal weg. Spătaru speelt de bal door. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Spătaru kopt de bal weg. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta passt de bal in één keer door. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Chorzeszcz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tănăsoaica probeert de bal met de borst te controleren. Węgrzyn is nu in balbezit. Tănăsoaica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Węgrzyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kufieta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kufieta rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Spătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galatoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatoulas geeft een lange en hoge pass. Kufieta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Spătaru met een snelle inworp. Galatoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatoulas geeft de bal voor. Kufieta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chorzeszcz met een sublieme pass. Spătaru kopt de bal weg. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Praski rent richting de bal. Praski geeft een lange en hoge pass. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta schiet op doel. Chorzeszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:10

43e minuut.
Callewaert geeft een lange en hoge pass. Chorzeszcz probeert naar een medespeler te passen. Praski kopt de bal weg. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:11

44e minuut.
Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Siekalski heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:12

45e minuut.
Callewaert geeft een lange en hoge pass. Węgrzyn rent richting de bal. Kufieta is nu in balbezit. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 87%, KS Żmigrodzianka 13%.
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:13

48e minuut.
Pamuk met de inworp. Praski rent richting de bal. Praski passt de bal zonder na te denken. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta draait met de bal, schiet en ... Chorzeszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn verovert de bal door een tackle van achteren. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta draait met de bal, schiet en ... Chorzeszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:14

56e minuut.
Chorzeszcz met een harde bal richting middenveld. Spătaru kopt de bal weg. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:15

58e minuut.
Galatoulas geeft een hoge lob. Callewaert kopt de bal weg. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta draait met de bal, schiet en ... Chorzeszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:16

64e minuut.
Neubarth is nu in balbezit. Neubarth passt de bal zonder na te denken. Kufieta is nu in balbezit. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:17

67e minuut.
Neubarth passt de bal in één keer door. Węgrzyn is nu in balbezit. Kufieta is nu in balbezit. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz bokst de bal weg. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta draait met de bal, schiet en ... Chorzeszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Siekalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spătaru kan de bal niet met de borst controleren. Spătaru passt de bal met de wreef. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta schiet op doel. Chorzeszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Spătaru kopt de bal weg. Siekalski heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:18

72e minuut.
Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Węgrzyn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Spătaru geeft een lange en hoge pass. Callewaert kopt de bal weg. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Callewaert geeft de bal voor. Węgrzyn kopt de bal weg. Kufieta rent richting de bal. Kufieta haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 0:19

78e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Neubarth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mjøs met een snel genomen vrije trap. Casablanca rent richting de bal. Casablanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 1:19

79e minuut.
Węgrzyn onderschept slim de pass. Węgrzyn met een sublieme pass. Neubarth probeert naar een medespeler te passen. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Spătaru geeft een hoge lob. Pamuk kan de bal niet met de borst controleren. Kufieta rent richting de bal. Kufieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 1:20

82e minuut.
Spătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru met een sublieme pass. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta schiet op doel. Chorzeszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 1:21

83e minuut.
Kufieta rent richting de bal. Węgrzyn is nu in balbezit. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta schiet op doel. Chorzeszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 1:22

86e minuut.
Kuśmiecki geeft een hoge lob. Mjøs kopt de bal weg. Spătaru speelt de bal door. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kufieta rent richting de bal. Kufieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 1:23

89e minuut.
Praski passt de bal zonder na te denken. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert probeert naar een medespeler te passen. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 80%, KS Żmigrodzianka 20%.
FC Niebiescy77 - KS Żmigrodzianka 1:23