Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - Unia Oświęcim 97
DO ZERA Tactiek No nie wiem
50% Balbezit 50%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.7 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten excellent
good Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Vărzaru met een sublieme pass. Hart met een snel genomen vrije trap. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Boricov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Boricov trapt de bal weg van het doel. Wieliczko kopt de bal weg. Daar is Oyama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Wieliczko onderschept slim de pass. Wieliczko met een sublieme pass. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu schiet op doel. Manole werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:1

6e minuut.
Wieliczko is nu in balbezit. Wieliczko passt de bal zonder na te denken. Tognochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognochi geeft een hoge lob. Dorobanţ krijgt zijn hoofd ertegen. Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Siboiu met een sublieme pass. Papierz is nu in balbezit. Papierz probeert naar een medespeler te passen. Wieliczko geeft een hoge lob. Vărzaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Manole werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Řezníček probeert naar een medespeler te passen. Venevyčius rent richting de bal. Kijoś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kijoś krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mostovoj onderschept slim de pass. Siboiu rent richting de bal. Siboiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Dorobanţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:2

17e minuut.
Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal met de wreef. Zidane speelt de bal door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kocięba verovert de bal door een tackle van achteren. Kocięba probeert naar een medespeler te passen. Tognochi met een sublieme pass. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Venevyčius met de inworp. Wieliczko geeft de bal voor. Dorobanţ kopt de bal weg. Siboiu rent richting de bal. Siboiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz geeft de bal voor. Dorobanţ heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mostovoj geeft de bal voor. Papierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz geeft de bal voor. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:3

33e minuut.
Wieliczko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tognochi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tognochi speelt de bal door. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Manole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko passt de bal in één keer door. Papierz met een sublieme pass. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Manole probeert naar een medespeler te passen. Tognochi kopt de bal weg. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Manole maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hart rent richting de bal. Dorobanţ verovert de bal door een tackle van achteren. Wieliczko probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:4

45e minuut.
Honkasalo komt het veld opgelopen. McCreary komt het veld opgelopen. Gędłek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 70%, Unia Oświęcim 97 30%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:4

46e minuut.
Rozner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kocięba is nu in balbezit. Kocięba passt de bal met de wreef. Daar is McCreary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:5

48e minuut.
Papierz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siboiu heeft problemen om de bal te vangen. Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Gędłek rent richting de bal. Gędłek haalt uit met een fantastische trap. Manole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Siboiu met de inworp. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Rozner speelt de bal door. Gędłek rent richting de bal. Gędłek schiet op doel. Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gędłek rent richting de bal. Gędłek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:6

51e minuut.
Rozner rent richting de bal. Rozner speelt de bal door. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary draait met de bal, schiet en ... Manole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:7

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCreary rent richting de bal. McCreary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gędłek rent richting de bal. Gędłek probeert naar een medespeler te passen. McCreary rent richting de bal. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:8

55e minuut.
Rozner passt de bal zonder na te denken. Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary draait met de bal, schiet en ... Manole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:9

58e minuut.
Honkasalo heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Rozner rent richting de bal. Rozner met een sublieme pass. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Mostovoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mostovoj geeft een lange en hoge pass. Rozner kopt de bal weg. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gędłek rent richting de bal. Gędłek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:10

62e minuut.
Kijoś speelt de bal door. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary is nu in balbezit. McCreary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:11

64e minuut.
Manole probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCreary is nu in balbezit. McCreary draait met de bal, schiet en ... Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Siboiu onderschept slim de pass. Siboiu speelt de bal door. McCreary rent richting de bal. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Manole trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:12

68e minuut.
Manole probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tognochi met de inworp. Rozner is nu in balbezit. Rozner draait met de bal, schiet en ... Manole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McCreary rent richting de bal. McCreary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:13

69e minuut.
Tognochi met een sublieme pass. Papierz speelt de bal door. McCreary is nu in balbezit. McCreary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:14

71e minuut.
Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu speelt de bal door. McCreary is nu in balbezit. McCreary draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozner met een sublieme pass. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:15

74e minuut.
Manole met een sublieme pass. Inworp. Siboiu met de inworp. McCreary is nu in balbezit. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McCreary is nu in balbezit. McCreary draait met de bal, schiet en ... Manole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Manole trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu met een snelle inworp. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCreary rent richting de bal. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Siboiu met de inworp. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:16

78e minuut.
Klungelig pakt Ivaschenko de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu met de inworp. McCreary is nu in balbezit. McCreary draait met de bal, schiet en ... Manole bokst de bal weg. Gędłek is nu in balbezit. Gędłek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:17

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papierz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:18

81e minuut.
Rozner probeert naar een medespeler te passen. Gędłek heeft problemen om de bal te vangen. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary draait met de bal, schiet en ... Manole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:19

82e minuut.
Klungelig pakt Ivaschenko de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu met de inworp. McCreary rent richting de bal. McCreary draait met de bal, schiet en ... Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:20

89e minuut.
Helvei heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McCreary is nu in balbezit. McCreary haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mostovoj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt McCreary de bal. McCreary haalt uit met een fantastische trap. Manole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Honkasalo rent richting de bal. Helvei rent richting de bal. Honkasalo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siboiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 95%, Unia Oświęcim 97 5%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Unia Oświęcim 97 0:20