Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Klapa Legion KOLNO
atak 1 Tactiek anathema
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Armaos passt de bal zonder na te denken. Nieves is nu in balbezit. Nieves probeert naar een medespeler te passen. Armaos geeft een hoge lob. Szafarz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz rent richting de bal. Świstak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szafarz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szafarz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bódi geeft een hoge lob. Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek rent richting de bal. Leszek geeft een lange en hoge pass. Pauri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:1

12e minuut.
Bódi is nu in balbezit. Pauri rent richting de bal. Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Bódi onderschept slim de pass. Bódi schiet op doel. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Maftei onderschept slim de pass. Maftei met een sublieme pass. Kemercioğlu probeert naar een medespeler te passen. Pauri is nu in balbezit. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gallen passt de bal in één keer door. Leszek is nu in balbezit. Leszek passt de bal zonder na te denken. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:2

20e minuut.
Bódi geeft een lange en hoge pass. Burne bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri onderschept slim de pass. Pauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:3

22e minuut.
Burne geeft een hoge lob. Inworp. Pyrka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bódi rent richting de bal. Bódi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maftei geeft een hoge lob. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen. Zelaya heeft problemen om de bal te vangen. Leszek geeft een lange en hoge pass. Pauri springt en kopt de bal. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi passt de bal met de wreef. Pauri rent richting de bal. Pauri draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 68%, Legion KOLNO 32%.
TS Klapa - Legion KOLNO 0:4

50e minuut.
Gallen rent richting de bal. Koprđa onderschept slim de pass. Grubizna begaat een overtreding. Grubizna krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Maftei verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek met een sublieme pass. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kemercioğlu is nu in balbezit. Kemercioğlu passt de bal met de wreef. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka geeft een hoge lob. Pauri springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:5

57e minuut.
Pauri is nu in balbezit. Pauri passt de bal zonder na te denken. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi schiet op doel. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:6

58e minuut.
Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek is nu in balbezit. Leszek geeft een lange en hoge pass. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi met een sublieme pass. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri onderschept slim de pass. Pauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:7

66e minuut.
Janczewski komt het veld opgelopen. Picciariello komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kemercioğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pauri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zelaya geeft de bal voor. Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Świstak passt de bal met de wreef. Pauri rent richting de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Burne kopt de bal weg. Kemercioğlu is nu in balbezit. Kemercioğlu passt de bal met de wreef. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski geeft een hoge lob. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pauri is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janczewski neemt de hoekschop. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Świstak rent richting de bal. Szafarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świstak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kemercioğlu met een snel genomen vrije trap. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Luts onderschept slim de pass. Nieves onderschept slim de pass. Nieves passt de bal in één keer door. Koprđa rent richting de bal. Koprđa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Picciariello rent richting de bal. Grzybek bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello verovert de bal door een tackle van achteren. Picciariello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Klapa - Legion KOLNO 0:8

83e minuut.
Kemercioğlu geeft een lange en hoge pass. Działo rent richting de bal. Pauri verovert de bal door een tackle van achteren. Pauri schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Luts speelt de bal door. Kemercioğlu met een sublieme pass. Picciariello rent richting de bal. Picciariello draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Klapa 68%, Legion KOLNO 32%.
TS Klapa - Legion KOLNO 0:8