Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon Gościcino KS Tomaszów
Defend Tactiek 532 line
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 42.2
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Erikson met een sublieme pass. Machucha probeert naar een medespeler te passen. Gita rent richting de bal. Gita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Parejro de bal. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita passt de bal zonder na te denken. Motyliński rent richting de bal. Motyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:2

19e minuut.
Machucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Machucha passt de bal in één keer door. Carey probeert naar een medespeler te passen. Motyliński is nu in balbezit. Motyliński draait met de bal, schiet en ... Solnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gita schiet op doel. Szawala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solnica probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Stewart speelt de bal door. Carey is nu in balbezit. Carey passt de bal zonder na te denken. Gita rent richting de bal. Gita haalt uit met een fantastische trap. Solnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Machucha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ngọc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyliński rent richting de bal. Motyliński haalt uit met een fantastische trap. Solnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Widzisz geeft een lange en hoge pass. Stewart is nu in balbezit. Machucha met een sublieme pass. Motyliński rent richting de bal. Motyliński draait met de bal, schiet en ... Solnica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Motyliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parejro de bal. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:3

37e minuut.
Güner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Machucha met een snelle inworp. Erikson geeft een hoge lob. Gita maakt een snoekduik en kopt de bal. Solnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngọc heeft problemen om de bal te vangen. Motyliński rent richting de bal. Motyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:4

44e minuut.
Carey is nu in balbezit. Carey probeert naar een medespeler te passen. Gita is nu in balbezit. Gita schiet op doel. Szawala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 71%, KS Tomaszów 29%.
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:4

46e minuut.
Zulfadly komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zulfadly verovert de bal door een tackle van achteren. Zulfadly passt de bal met de wreef. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński haalt uit met een fantastische trap. Szawala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:5

54e minuut.
Stone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erikson de bal. Erikson speelt de bal door. Motyliński rent richting de bal. Motyliński schiet op doel. Solnica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szawala heeft problemen om de bal te vangen. Zulfadly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfadly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Stewart met een sublieme pass. Machucha geeft een lange en hoge pass. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński draait met de bal, schiet en ... Solnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:6

67e minuut.
Inworp. Morgan komt het veld opgelopen. Rosário zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stone rent richting de bal. Thorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thorsen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Thorsen kopt de bal weg. Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey speelt de bal door. Motyliński rent richting de bal. Motyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon Gościcino 60%, KS Tomaszów 40%.
Simon Gościcino - KS Tomaszów 0:6