Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: SRS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7029
SRS Semper Fidelis
3 Tactiek 4231
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 58.4
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Ruderisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianez onderschept slim de pass. Mehaković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mehaković moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mehaković schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Carrero probeert de bal met de borst te controleren. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazzola de bal. Mazzola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carrero de bal. Bayona begaat een overtreding. Bayona krijgt een gele kaart. Carrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Perliński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński geeft een hoge lob. Daar is Antonucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Danoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tivegna probeert naar een medespeler te passen. Coll bereikt de bal nog maar net als eerste. Coll passt de bal met de wreef. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vâlcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pitulea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 77%, Semper Fidelis 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SRS - Semper Fidelis 0:0

51e minuut.
Mazzola passt de bal met de wreef. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir passt de bal met de wreef. Carrero heeft problemen om de bal te vangen. Carrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SRS - Semper Fidelis 0:1

55e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Mazzola is nu in balbezit. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kulawik kopt de bal weg. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Perliński rent richting de bal. Perliński schiet op doel. Danoušek bokst de bal weg.

68e minuut.
Tivegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivegna geeft de bal voor. Perliński rent richting de bal. Perliński geeft de bal voor. Mazzola springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kubelec heeft problemen om de bal te vangen. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazzola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zygmuntowicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Babicki onderschept slim de pass. Carrero onderschept slim de pass. Carrero probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tivegna met een snelle inworp. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński geeft een hoge lob. Mazzola springt en kopt de bal. Danoušek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Tivegna kopt de bal weg. Tivegna rent richting de bal. Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Perliński geeft de bal voor. Mazzola krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SRS 83%, Semper Fidelis 17%.
SRS - Semper Fidelis 0:1