Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TP Nogat Malbork Tester Częstochowa
Standard v1 Tactiek Ostatni Grosz
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
35.2 gemiddelde waardering 53.8
average Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Brona rent richting de bal. Edelman rent richting de bal. Edelman passt de bal zonder na te denken. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel. Koźluk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amiryan is nu in balbezit. Amiryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:1

4e minuut.
Edelman onderschept slim de pass. Edelman geeft een hoge lob. Rusin kopt de bal weg. Tutka is nu in balbezit. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Koźluk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:2

7e minuut.
Kamal probeert naar een medespeler te passen. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona passt de bal in één keer door. Kamal rent richting de bal. Kamal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamal rent richting de bal. Kamal geeft een lange en hoge pass. Amiryan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:3

16e minuut.
Brona heeft problemen om de bal te vangen. Brona speelt de bal door. Amiryan is nu in balbezit. Amiryan schiet op doel. Koźluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Tutka onderschept slim de pass. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas onderschept slim de pass. Tutka verovert de bal door een tackle van achteren. Tutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:4

23e minuut.
Danielczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczy probeert naar een medespeler te passen. Amiryan rent richting de bal. Amiryan schiet op doel. Koźluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:5

25e minuut.
Rząsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamal speelt de bal door. Dutra rent richting de bal. Amiryan onderschept slim de pass. Amiryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Foppa stond buitenspel. Rusin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tutka heeft problemen om de bal te vangen. Kamal rent richting de bal. Kamal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Danielczy rent richting de bal. Danielczy passt de bal zonder na te denken. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan schiet op doel. Koźluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:6

39e minuut.
Brona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tutka rent richting de bal. Saleas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tutka raakt geblesseerd tijdens het duel. Amiryan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:7

45e minuut.
Tutka rent richting de bal. Bednarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tutka raakt geblesseerd tijdens het duel. Amiryan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TP Nogat Malbork 67%, Tester Częstochowa 33%.
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:8

46e minuut.
Zsiborás komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Kamal met een sublieme pass. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap. Koźluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:9

52e minuut.
Brona kopt de bal weg. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bednarek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brona passt de bal in één keer door. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal zonder na te denken. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:10

68e minuut.
Kamal passt de bal in één keer door. Daar is Brona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brona geeft de bal voor. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:11

74e minuut.
Kamal is nu in balbezit. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás draait met de bal, schiet en ... Koźluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:12

78e minuut.
Brona verovert de bal door een tackle van achteren. Brona met een sublieme pass. Kamal met een sublieme pass. Tutka is nu in balbezit. Tutka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Quispe rent richting de bal. Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Rusin geeft een hoge lob. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Brona speelt de bal door. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal in één keer door. Zsiborás rent richting de bal. Zsiborás draait met de bal, schiet en ... Koźluk bokst de bal weg. Tutka is nu in balbezit. Tutka schiet op doel. Paal! Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:13

86e minuut.
Dobiecki passt de bal met de wreef. Kamal is nu in balbezit. Kamal met een sublieme pass. Brona rent richting de bal. Brona geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Brona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saleas rent richting de bal. Brona geeft de bal voor. Daar is Zsiborás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tutka rent richting de bal. Tutka schiet op doel. Koźluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TP Nogat Malbork 79%, Tester Częstochowa 21%.
TP Nogat Malbork - Tester Częstochowa 0:14